Quantcast
Channel: ورزش 3,varzesh3,ورزش3
Viewing all 32 articles
Browse latest View live

:: تغییر در ساختار وبلاگ + دو ویدئوی کمیاب ::

$
0
0
    

 
      رامین :
درود بر همه ی دوستان و سروران ستاری . چندی پیش ایمیلی از یکی از شما عزیزان به دستم رسید که پیشنهادی داشتند که البته پیشتر از این به ذهن خودم نیز رسیده بود مبنی بر این که به جای این که ما هر چند هفته یک بار پست سنگینی داشته باشیم با کلی مطلب و ویدئو و خبر و غیره ، حجم مطالب را سبک تر اما در عوض سرعت به روز رسانی وبلاگ را بیشتر کنیم . این کار البته مزایا و معایبی هم دارد و یکی از معایبش این است که روال وبلاگ که بیش از پنج سال است که بازدید کنندگان محترم ( و خود ما ) با آن خو کرده اند به هم می ریزد و به نوعی برای ما ساختار شکنی محسوب می گردد و شاید وبلاگ را تا حدی از حالت ژورنالیستی خود خارج کند . اما مزیت عمده اش این است که تنوع مطالب بیشتر گشته و به روز رسانی آن هم سریع تر می گردد و به جای هر چند هفته ؛ هر چند روز یک پست خواهیم داشت که ممکن است یک یادداشت کوتاه ، خبر ، ویدئو یا هر چیز دیگری باشد . همچنین روال فعلی این کاستی را دارد که وقتی بازدید کننده ای با علم به این که پست بعدی لااقل دو هفته ی دیگر نوشته خواهد شد ؛ بعد از مطالعه و استفاده از پست فعلی تا هفته ها الزام و نیازی به بازدید مجدد نبیند اما اگر بداند که وبلاگ هر چند روز یک بار به روز خواهد شد با اشتیاق و امید مضاعفی به گشودن صفحه ی وبلاگ رسمی هواداران ستار خواهد پرداخت . خلاصه این که به عقیده ی عده ای کاستن از حجم مطالب و در عوض به روز رسانی سریعتر ؛ خونی تازه در رگ های وبلاگ جاری می کند و روال معمول بسیاری از سایت ها و وبلاگ های معتبر این چنینی نیز به همین شکل است که نتیجه ی آن رونق هر چه بیشتر و تنوع افزون تر می باشد . بنابراین تصمیم گرفته ام که تا چندی روال همیشگی وبلاگ را دگرگون کرده و شیوه ی تازه را بیازمایم و صد البته در این راه نظر و سلیقه ی شما عزیزان هم برایم بسیار ارزشمند است و اگر دوستان موافقت کنند لااقل چند ماهی این رسم نوین را نیز بیازماییم تا ببینیم چه نتایجی در بر خواهد داشت . البته این سخنان هرگز بدین معنا نیست که دیگر به نوشته ها و مقالات تخصصی از ستار عزیز نخواهیم پرداخت و مسلما از این پس نیز نوشته های پر بار نویسندگان وبلاگ را که به طور فنی و حرفه ای به ستار عزیز می پردازند خواهید خواند و هر مطلبی بسته به اهمیتی که دارد از نظر زمانی بیشتر در معرض دید قرار خواهد گرفت ... پس از این به بعد اگر دیدید که وبلاگ بعد از چند روز مجددا به روز رسانی شد تعجب نکنید . امیدوارم دوستان از این تصمیم راضی باشند و حتما اگر انتقادی نیز داشتند با دل و جان پذیرا خواهم بود .

***
 
۞ بر بساطی که بساطی نیست ! ۞
 
 همچنان که قبلا نیز اشاره شد پیشنهاد ما مبنی بر نوشتن و ارسال خاطرات ستاری سخت مورد استقبال گرفته و تا کنون " سه " نفر خاطراتشان را ارسال کرده اند ...
پس جا دارد که تقدیر و تشکر خود را از این حضور گسترده ی هواداران اعلام نمایم !

***
 
۞ دو ویدئوی کمیاب و دیدنی از ستار ۞
 
منتظر بسیاری دیگر از ویدئوهای کمیاب و کمتر دیده شده از ستار باشید !
 
      اخیرا دوست بسیار عزیز و ارجمندم " اصغر نوری " زحمت کشیده و مطالب فراوانی از جمله تعداد زیادی از ویدئوهای کمیاب ستار را برای من ارسال کرده اند که در طی پست های آینده به مرور در اختیار دوستان قرار خواهد گرفت . همین جا کمال امتنان و سپاس خود را از این دوست بزرگوار اعلام می کنم : اصغر عزیزم متشکرم !
 
" دو ویدئوی قدیمی و زیبا از ترانه ی " تک خال "
 
 
ـــ دریافت کنید ـــ
 
 
ـــ دریافت کنید ـــ
 

***

۞ موزیک ویدئوی جدید ستار به نام " هراس " ۞

به زودی منتشر می شود

ـــ دریافت کنید ـــ

با تشکر فراوان از راوی عزیز

 

 

 

Persian Gulf or Arabian Gulf

برای رای دادن به خلیج همیشه فارس ایران در رای گیری گوگل که وظیفه ای ملی برای هر ایرانی است به اینجا بروید . 
 
***
 
 
ـــ کلیک کنید ـــ
 

فیس بوک هواداران ستار را " Like " کنید


:: فرصتی برای ما ::

$
0
0

 
       راوی : افتخار و سربلندی بزرگی برای جامعه هنری ایران و هواداران ستار

      " فرصتی برای ما " ساخته ی آهنگ ساز نامی جهان ، نینو روتا ، و با تنظیم و نوازندگی آهنگساز و یکی از برجسته ترین رهبران ارکستر جهان ، آندره ریو با صدای خواننده اپرای فلورانس و میلان لئوناردو و ستار به زودی ارائه می شود . در جایی که بسیاری از خوانندگان به سختی خود را در فقط یک رشته و سبک سر پا و مطرح نگه می دارند ، ستار این بار پا از موسیقی پاپ و دستگاهی ایران فراتر نهاده و توانایی خود را در اجرای موسیقی کلاسیک خارجی به نمایش می گذارد . اگر چه می توان در این خصوص ده ها یا بلکه صد ها صفحه نقد و بررسی نوشت ، اما در این جا به فرستادن ترجمه ی زیر ، کلیپی کوتاه و پوستر های این اثر اکتفا می کنم ؛ منتظر شاهکاری از ستار باشید .

      " فرصتی برای ما "

      نینو روتا (۱۹۱۱ - ۱۹۷۹) استاد دانشگاه و آهنگساز نامی ایتالیا خالق این اثر جاودانه است . بی شک او یکی از مهم ترین و موثرترین آهنگسازان موسیقی متن فیلم های بزرگ کلاسیک دنیا به شمار می آید . از دیگر ساخته های وی ، موسیقی متن دو فیلم اول " پدر خوانده " می باشد که در سال ۱۹۷۴ جایزه اسکار را برای بهترین نوآوری در موسیقی متن فیلم به خود اختصاص داد .

      " فرصتی برای ما " در ابتدا به دو گونه با ترانه ای به زبان انگلیسی انتشار یافت . نسخه ی اصلی و اول آن " What is a Youth " یا  " جوانی چیست " نام دارد که ترانه ی آن نوشته  " ایوجین والتر " است که با صدای " گلین وستون " اجرا گردید . نسخه ی دوم آن  " A Time For Us " نام دارد که با ترانه ای متفاوت توسط " لاری کسیک " و " ادی اسنایدر " نوشته و با صدای خوانندگانی چون " جانی مسدیس " و " اندی ویلیامز " اجرا گشت . گونه ی سوم این آهنگ به زبان ایتالیایی با نام " Ai Giochi Addio " با ترانه ای از " السا مورانته " و با صدای خوانندگان اپرا چون " لوچیانو پاواراتی " و  " ناتاشا مارش " اجرا شد . تلفیق ترانه ی ایتالیایی و انگلیسی این اثر توسط خواننده ی باریتون اپرا ، " لئوناردو ( بهرام ) تاج آبادی " در سال ۲۰۱۰ صورت گرفت که در یک شوی تلویزیونی در فرانسه از طریق تلویزیون IDF نیز پخش گردید . در ماه جولای  ۲۰۱۱ بنا به پیشنهاد و همیاری دکتر دربیانی ، رئیس آکادمی جهانی هنر ، ادبیات و رسانه - WAALM ، این اثر برای اولین بار به شکل دوصدایی با حضور خواننده ی پاپ - تنور ایران ، " ستار " به دو زبان ایتالیایی و انگلیسی ضبط گردید .

      لئوناردو تاج آبادی ، خواننده ی اپرا با صدای باریتون ، ساکن فرانسه ، که چهار دانشنامه از اپرای فلورانس و نیس دریافت کرده و در فستیوال های مهمی چون میلان و بارسلونا حضور داشته در خصوص این همکاری چنین یاد می کند : « در اواسط سال ۲۰۱۰ بود که شرکت " توتالیسیمو " مدیریت هنری من در اسپانیا ، من را به آکادمی WAALM معرفی کرد و من ایمیل محبت آمیزی در جواب از آن ها دریافت کردم . در پی یکی از مصاحبه های تلویزیونی من که در آن بخش هایی از کارهای من به نمایش گذاشته شده بود ایمیلی دریافت کردم که ریاست محترم آن آکادمی مایل هستند تا در مورد نقش موسیقی کلاسیک ، موسیقی اپرا و شناسایی این گونه آثار به جامعه ی ایرانی با من صحبت کنند . در طی این تماس بود که دکتر دربیانی پیشنهاد فرمودند که یکی از کارهای کلاسیک به طور مشترک و دو صدایی ضبط و در دسترس علاقه مندان قرار بگیرد و از آن جایی که من خودم از دوستداران استاد ستار هستم و نه تنها برای هنر ایشان بلکه برای عقاید و منش او احترام خاصی قائل هستم ، همان جا بدون هیچ تردیدی از این پیشنهاد استقبال کردم و قرار شد که از استاد ستار دعوت به عمل بیاید که ایشان آهنگ " فرصتی برای ما " را که قبلا توسط من اجرا شده بود ، با من همخوانی کنند و بخش های انگلیسی و نت های ( تنور ) بالای آن را اجرا کنند . نتیجه این که امروز این اثر مشترک را به عاشقان موسیقی تقدیم می کنم » .


      ستار ، خواننده ی پاپ - کلاسیک با صدای تنور ، ساکن آمریکا ، که برنده ی چند جایزه ی بین المللی در موسیقی است و بیش از ۳۰۰ ترانه را در کارنامه ی خود دارد در خصوص این همکاری چنین می گوید : « این قطعه که توسط نینو روتا ساخته شده بسیار مورد علاقه ی من است و من اجرای این اثر را با صدای گرم و باریتون لئوناردو خیلی جالب یافتم . زمانی که آکادمی WAALM از من پرسید که آیا مایل هستم که بخش های انگلیسی این اثر را ضبط کنم ، گفتم چرا که نه و با کمال میل موافقت کردم . برای شخص من اهمیت این اثر تنها در حضورش بر روی تراژدی رومئو - ژولیت از شکسپیر نیست بلکه محتوای غنی و پیچیدگی عوامل تشکیل دهنده ی این موسیقی است که در طول این اثر همچون فیلم آن حس می شوند ، احساساتی مانند : عشق ، تقدیر و شانس و همزادی روشنی و تاریکی . و این که این اثر به طور چشمگیری هنوز با گذشت بیش از ۴۰ سال جلوه های معاصر خود را داراست » .

      بیانیه ای مشترک : « بدین وسیله ، لئوناردو ، ستار و آکادمی ؛ این اثر را به " صلح و عشق " و مدافعان صلح و دوستی تقدیم می کنند » .
 
 




۞ موزیک ویدئوی بسیار زیبا و کمیاب " عاشقای ایرون " ۞
 
      رامین : ترانه ی زیبای " عاشقای ایرون " یکی از آثار زیبا و به یادماندنی ستار عزیز در ژانر ترانه های سیاسی و ملی - میهنی است که متاسفانه تا کنون منتشر نگشته و حتی نسخه ی با کیفیتی از این ترانه در اختیار دوستداران ستار قرار نگرفته است . اینک با همت دوست بزرگوارم " اصغر نوری " نسخه ی نسبتا کاملی از ویدئوی این ترانه آماده گشته که تقدیم شما می گردد . همچنین " راوی " عزیز هم درصدد تهیه ی نسخه ی صوتی و باکیفیت این ترانه هستند که امیدوارم به زودی در اختیار عاشقان ستار قرار دهند . ضمنا به زودی طی چندین پست به موضوع ترانه های ملی - میهنی ستار که تاکنون به علت حساسیت موضوع چندان مورد بحث و بررسی قرار نگرفته خواهیم پرداخت تا حق این طیف از ترانه های ستار عزیز آن گونه که شایسته است ادا شود و ارزش آثار اجتماعی و متعهدانه ی ستار نیز بر همگان عیان گردد .

از خونه تون بیاین بیرون
آی عاشقای ایرون !
مملکتو نگاه کنین
چه جوری گشته ویرون

مادر خسته ی وطن ، ز غم جنون گرفته
برای مرگ بچه هاش ، دائم زبون گرفته
زنده بودن هوا می خواد
درد دلا دوا می خواد
وقتی هوا کمه برای موندن
چه فایده گل تو دشت دل نشوندن ؟

رو خونه ها سایه ی جغد شومه
حتی نفس کشیدنم حرومه
بسه دیگه ای عاشقای ایرون
بیرون بیاین از خونه های ویرون
پشیمونی دوای درد ما نیست
پایان رنج خلق و توده ها نیست
پشیمونی چیزی رو پس نمی ده
به کشته ها دیگه نفس نمی ده

از خونه تون بیاین بیرون
آی عاشقای ایرون
مملکتو نگاه کنین
چه جوری گشته ویرون !
 

ـــ دریافت کنید ـــ

***

۞ نت ها و آکوردهای ترانه های ستار ۞

جنوبی ـــــ پنجره

با تشکر از دوست گرامی و ارجمند " علیرضا "

 نت ترانه ی " حسرت ( زیبا پرستی ) "

ـــ دریافت نت ـــ

ـــ دریافت اجرای ساده با پیانو ـــ

با سپاس از یار و همراه نازنین " امیر ... فصل پنجم "

 

 

Persian Gulf or Arabian Gulf

برای رای دادن به خلیج همیشه فارس ایران در رای گیری گوگل که وظیفه ای ملی برای هر ایرانی است به اینجا بروید . 
 
***
 
 
ـــ کلیک کنید ـــ
 

فیس بوک هواداران ستار را " Like " کنید

:: اخبار ستار + مجله ی هنری ستار ::

$
0
0

۞ اخبار ستار ۞

عکس های پشت صحنه ی ویدئوهای " آخرین تلاش " و " سلام "


***

درج گزارش مقایسه ی فنی آندره بوچلی از ایتالیا و ستار از ایران در سایت رسمی آندره بوچلی

درج این مقاله در یکی از سایت های رسمی بوچلی از تائید و قبول این مقایسه ی فنی حکایت دارد

***

کنسرت ماه می ستار در " بورلی هیلز گارلند هتل "

کنسرت ماه اوگوست ستار در " مرکز فرهنگی آرتز "

با تشکر فراوان از راوی عزیز به خاطر ارسال عکس ها و خبرها

 

 

 ۞ مجله ی هنری ستار ۞

شماره ی سوم ، ویژه ی خاطرات هواداران ستار

ـــ دریافت کنید ـــ

با تشکر از همه ی دوستانی که در تهیه ی این شماره با ارسال خاطراتشان یاریگر ما بودند

 

 

۞ دو ویدئوی دیدنی و خاطره انگیز از ستار ۞

موزیک ویدئوی زیبای " تا تو رو دیدم "

ـــ دریافت کنید ـــ

***

مصاحبه ی جذاب و تماشایی " هلندون " ! با ستار

ـــ دریافت کنید ـــ

 با تشکر از دوست گرامی و عزیزم اصغر نوری

 

 

۞ نت ها و آکوردهای ترانه های ستار ۞

شام آخر ــــــ جدایی

با تشکر از دوست گرامی و ارجمند " علیرضا "

 نت ترانه ی " وارث "

ـــ دریافت نت ـــ

ـــ دریافت اجرای ساده با پیانو ـــ

با سپاس از یار و همراه نازنین " امیر ... فصل پنجم "

 ***

 

Persian Gulf or Arabian Gulf

برای رای دادن به خلیج همیشه فارس ایران در رای گیری گوگل که وظیفه ای ملی برای هر ایرانی است به اینجا بروید . 
 
 
  

فیس بوک هواداران ستار را " Like " کنید 

:: در وطن خویش غریب ::

$
0
0
      
 
      مهمان داریم . برادرم و دو فرزند نوجوانش که من عمویشانم ! گوشی موبایلی مشترکاً در دستشان می چرخد . صدایی انکر الاصوات همچون خر نعره ای پلشت که الحق نام موسیقی را آلوده و بیشتر به موسیخی می ماند فضای خانه را آغشته از آلودگی صوتی کرده و می نالد : « صبح پا میشم می بینم یکی از عکساتو ... میام دنبالت می خوام بگیرم دستاتو ... دوست ندارم که هیچ وقت ببینم اشکاتو ... ببینم اخماتو ، ... چون شنیدم حرفهاتو ... » . به تنگ می آیم . به یکیشان می گویم عمو جان این ها چیه گوش میدی ؟! نگاهی عاقل اندر سفیه وار به من می اندازد و می گوید : مگه چه عیبی داره عمو ؟ به این قشنگی ! می دونی خواننده ش کیه ؟ " علیشمسه " ! نزدیک بود از دهنم بپرد که علیشمس دیگه کدوم خ ... یه ! که گفت : بقیه ش رو گوش کن ببین چه باحاله : « خودت می دونی که تو داف منی ؟!! یه کار ازت می خوام خیلی هم هست کار کمی ... یه وقت پا نشی با کسی بری جای بدی ... همیشه و همیشه بدون که مال منی ... پسری با تو واسه فقط خودت ... بخره بهترین کادو واسه تولدت ... وقتی بهم میگی دوسم داری ... می فهمم شوخی که می کنی ... لوسم باشه می خندم تو دعوا ... نمی زنم داد تو سرت میام واسه آشتی ... می ذارم یه ماچ رو لبت » . از آن یکی که یک سالی کوچکتر است می پرسم : عمو جان تو طرفدار کدوم خواننده ای ؟ با قیافه ای حق به جانب نام چند تن از اساتید بزرگ موسیخی ! را بر می شمارد : یاس و فلاکت و حسین تهی و ساسی مانکن و علیشمس و هیچکس و رضا پیشرو و زدبازی ! و طعمه و ... . حالت تهوعی عجیب پیدا می کنم .

      آن صدای مشمئز کننده همچنان زوزه می کشد : « خودت می دونی من دوسِت دارم ... صبح می ری شب برگرد پیشم ... می خوام روی لبات بوس بذارم ... چون فقط با تو من سرگرم می شم ... می خوام برم امروز سر اصل مطلب از دافم ، ( بهش میگم عمو جان " داف " یعنی چی ؟ با حالتی فی ما بین بلاهت و معصومیت می گوید : دوست دختر دیگه ! ) ... بگم دیگه بسه کل کل ببین عزیزم ، گل من ، خوشگلم ... می خوام بهت بگم ، هر چی گفت دلم ... دوسِت دارم من دیوانه وار ... ولی هر چند خیلی فاصله ست میان ما » . بهش می گم عمویی از این مزخرفات گوش نکن . این همه خواننده ی خوب داریم ... وسط حرفم می پرد و می گوید : مثلا کی ؟ داریوش و ستار و حمیرا ؟ اینا دیگه اُملیه عمو . اینا دیگه کین ؟! برادرش با همان بلاهت می گوید : عمو تو مدرسه ی ما هیشکی طرفدار اینا نیست . همه رپ گوش می کنن ! صدای دهشت انگیز همچنان از گوشی موبایل گوش را می آزارد : « از همون روز اولی که دیدمت ... تا اون روزی که دیگه رسیدم بهت ... می خواستم باهات بمونم من خیلی ... نمی خواستم هیچوقت از پیشم بری ! هر کاری می کنم به عشقته ... می خوام اسمت توی همه جا نوشته شه ... تو واسه ی من هستی یه فرشته ... که باهاش جهنمم می تونه بهشت بشه ... هووو ... هووو !!! چون فقط با تو من سرگرم می شم ... تو همه مشکلات بودی با من ... وقتی هیچ کی نبودم موندی واسم ... دوسِت دارم ، آره گوش کن حاضر نیستم با چیزی عوض کنم ... حتی یه تار موت رو ... » . 

      برادرم - که پدرشان است - متوجه گفت و گویمان می شود ... فیلسوف وار می گوید : « ما اینا رو درک نمی کنیم ... همون زمانی که ما ستار و داریوش و گوگوش و هایده و ... گوش می کردیم یه عده هم به ما می خندیدن که اینا دیگه کین ؟ آدم بنان و دلکش و مرضیه و گلپا و شجریان رو ول می کنه اینا رو می شنوه ؟! همونطور که ما به اونا می خندیدیم و مسخره شون می کردیم جوونای الان هم حرف من و تو رو نمی فهمن ... ولشون کن . بی فایده ست ! » . شاید راست می گوید ... شاید ما عقب مانده ایم و این ها متجددند و پیشرو ! صدای ناهنجار همچنان روی اعصاب است : « عاشقم ... عاشق صدای لطیفت ... دیوونم می کنی با اون نگاه نجیبت ... تا الان ، بودی خیلی واسم با مرام ... فکر نکنم کسی مثل تو باشه این قدر با وفا ... گوگولی ناز من وقتی لبخند می زنی ... دنیا واسم می شه تازه تر ... از وقتی شدی تو مال من ... زندگیم شده تکمیل دیگه کاملاً ... » . یک لحظه دلم برای ستار می سوزد ... برای بقیه هم ... برای این " در وطن خویش غریبان " . برای تسلای دل خویش ضبط را روشن می کنم و صاحب آن نوای آسمانی می خواند : من نگاهتو می خواستم ... که قشنگترین غزل بود ... دلم آرام می گیرد و هم زمان سوالی در فضای ذهنم می پیچد : نسل جوان ما را چه شده است ؟ صدای آسمانی در امواج سیاه ساطع از گوشی موبایل گم می شود : ... دستای نازتو بذار تو دستای من ... بیا ببرمت خوشگلم واسه شام امشب ... وقتی با توام مشکلاتم می شه ساده تر ... باهام حرف بزن ... ماه من ... هووو ... هووو ... هووو !!!


 

۞ دو موزیک ویدئوی بسیار دیدنی و کمیاب از ستار ۞

ای کاش

ـــ دریافت کنید ـــ

***

پیله

ـــ دریافت کنید ـــ

با تشکر بی نهایت از سرور گرامی اصغر نوری

و با عرض تسلیت خدمت ایشان به خاطر درگذشت داماد گرامیشان

 


۞ ترانه بسیار کمیاب ستار به نام " نسل من گمشده " ۞

نسل من گمشده ، گمشده نسل من بود

به من بگو کی هستم ، بگو که اصل من کو ؟

من از کدوم تبارم ؟ من از کدوم دیارم ؟

که سر پناهی از عشق ، روی زمین ندارم ؟ ...

      توضیحات جناب نیسان شهیدی : این آهنگ حدود سیزده سال پیش در کشور آلمان اجرا و ضبط شده است . ستار برای اجرای کنسرت به آلمان رفته بود و در آن جا منصور تهرانی به ستار پیشنهاد می کند که این ترانه را بخواند . ترانه ی این آهنگ از منصور تهرانی است و آهنگ آن ساخته ی یکی از گویندگان رادیو فردا می باشد . در آن زمان ، این رادیو نام دیگری داشت : رادیو اروپای آزاد . کیفیت ضبط این نسخه از آهنگ ، متوسط است و امیدوارم روزی نسخه ی با کیفیت عالی این آهنگ را پیدا کنم .

ـــ دریافت کنید ـــ

 

 

۞ اخبار ستار ۞

سیمین بری : ستار و خواننده پر فروغ ترکیه ، ارسین

اثری به فارسی و ترکی ، تقدیم به بشریت و عشق به زیبایی .

به زودی !

با سپاس فراوان از : راوی

 ***

Persian Gulf or Arabian Gulf

برای رای دادن به خلیج همیشه فارس ایران در رای گیری گوگل که وظیفه ای ملی برای هر ایرانی است به اینجا بروید . 
 
 
  

فیس بوک هواداران ستار را " Like " کنید

( نظرات ثبت شده در بخش کامنت ها ، لزوماً بیانگر نظرات و عقاید مدیریت و نویسندگان وبلاگ نمی باشد )

:: فرصتی برای ما - 2 ::

$
0
0

      یادی در خصوص این همکاری

      لئوناردو : در اواسط سال ۲۰۱۰ بود که آژانس مدیریت هنری من در اسپانیا مرا به آکادمی جهانی هنر ، ادبیات و رسانه به طور رسمی معرفی کرد که در جواب ایمیل محبت آمیزی از آن آکادمی دریافت کردیم . در همان سال در پی یک مصاحبه ی تلویزیونی در فرانسه که در آن بخش هایی از کارهای من به نمایش گذاشته شده ، از دفتر جناب دکتر دربیانی ، ریاست آکادمی با من تماس گرفته شد و پیشنهاد شد که برای ترویج موسیقی کلاسیک و اُپرا به جامعه ی ایرانی و همین طور ایجاد گفتمان و دیپلماسی فرهنگی ، یک چنین پروژه ای صورت بگیرد و چون من خودم از هواداران استاد ستار هستم و نه تنها هنر و صدای ایشان را دوست دارم بلکه برای عقاید و منش وی احترام زیادی قائل هستم ، همان جا بدون هیچ درنگی از این پروزه استقبال کردیم و پیشنهاد کردیم که آهنگ " فرصتی برای ما " که قبلا توسط من ضبط شده بود را همخوانی کنیم . آکادمی هم با استاد ستار تماس گرفتند و موافقت ایشان را جلب کردند و قرار شد که استاد ستار بخش های انگلیسی و نت های تنور ( بالای ) این اثر را اجرا کنند . نتیجه این که امروز این همخوانی را به تمامی مشتاقان موسیقی تقدیم می کنم .

      ستار : من این قطعه موسیقی را که یکی از ساخته های نینو روتا می باشد خیلی دوست دارم . تنظیم این موسیقی و اجرای لئوناردو با صدای گرم و باریتونش برایم جالب بود . وقتی صحبت از دیپلماسی فرهنگی شد و آکادمی از من پرسید که آیا تمایل دارم که بخش هایی از این آهنگ را به انگلیسی اجرا کنم ، گفتم چرا که نه ! و مشتاقانه قبول کردم . از نظر هنری ، برای من اهمیت این آهنگ فقط به خاطر حضورش بر روی فیلم مشهور رومئو و ژولیت اثر شکسپیر نیست ؛ بلکه به خاطر عوامل غنی ، پیچیده و سازنده ی این قطعه است که در طول موسیقی احساس می شود ، همانند خود فیلم ؛ عواملی چون حس " عشق " ؛ " بخت و سرنوشت " و همزادی " نور و تاریکی " . نا گفته نماند که این قطعه همچنان توانسته پس از گذشت سال ها خود را به شکلی امروزی حفظ کند .

      لئوناردو ، ستار و آکادمی ؛ این اثر را که به زودی در این هفته ارائه می شود ، به فعالان ایجاد صلح ، دوستی و گفتمان تقدیم می کنند .

 
منبع متن : فیسبوک رسمی هواداران ستار
منبع عکس : فیسبوک لئوناردو تاج آبادی

***

Ai Giochi Addio / A Time for Us


Lyricists : Elsa Morante , Eddie Snyder & Larry Kusik


Ai Giochi Addio
Per Sempre De Non Sono Piu
Cose Perte
Ai Giochi Addio
Chisa Perche Ne Meno Tu
Ancora Spiegartelo Non Poi

***

A time for us
At last to see
A Live Worthwhile
For you and me

***

And with our love
Through tears and thorns
We will endure as we pass surely through every storm

***

A time for us some day there’ll be
A new world

***

A world of shining
Hope for you And me

***

Chisa Perche Ne Meno Tu
Ancora Spiegartelo Non Poi

***

A time for us
At last to see
A Live Worthwhile
For you and me

***

And with our love
Through tears and thorns
We will endure as we pass surely through every storm

***

A time for us some day there’ll be
A new world

***

A world of shining
Hope for you And me
 
 
      راوی : این آهنگ را نینو روتا در ( Sol mineur) or ( G mineur ) نوشته است . این به این معنی است که نت های ( si b ) and ( mi b ) در این اثر به گوش می رسد . یکی از مهم ترین ویژگی های این آهنگ با اجرای لئوناردو و ستار این است که بر خلاف گونه های دیگر ، تنظیم آن را آندره ریو با ادغام تک نوازی و ارکستر سمفونی انجام داده است . این موسیقی با تک نوازی پیانو شروع می شود ، با تک نوازی ویولون و فلوت ادامه پیدا می کند و در آخر ارکستر سمفونی ۴۰ نفره جان استراس از هلند آن را به اتمام می رسانند . در این قطعه لئوناردو نت بالای خود را در ( Do ) و ستار در ( Mi b ) اجرا کرده اند . اگر چه در گذشته این آهنگ را چند خواننده ی دیگر به طور پاپ اجرا کرده اند ، اجرای این اثر به گونه ی کلاسیک و سمفونیک کار چندان آسانی نیست . از ویژگی های چشمگیر این اثر ، تلفظ و لهجه ی درست و زیبای ستار به زبان انگلیسی می باشد . او به واقع یک بار دیگر اثبات کرد که توانش محدودیتی ندارد . با اجرایی این چنینی ، ستار علاوه بر موسیقی پاپ و دستگاهی ایرانی ، موسیقی کلاسیک خارجی را هم به کارنامه ی خود اضافه کرد .
 
***
 

برای استفاده ی بیشتر :

 Johnny Mathis - A Time For Us

ـــــ دریافت کنید ـــــ

ملودی بی کلام : ( A Time For Us ( Romeo and Julliet

ـــــ دریافت کنید ـــــ

Andy Williams - A Time For Us

ـــــ دریافت کنید ـــــ


 

 

۞ اخبار ستار ۞

      در مصاحبه ی کوتاهی با رادیو " IMRB " ایالت کالیفرنیا ، شهر سانتامونیکا ، ستار ابراز داشت که آهنگ " فرصتی برای ما " به طور تک خوانی نیز با شعر کامل انگلیسی بر روی همین تنظیم و موسیقی ارائه خواهد شد . اما این تک خوانی توسط یک کمپانی آمریکایی به بازار خواهد آمد که برای علاقه مندان از طریق سایت های فروش موسیقی دیجیتال قابل تهیه خواهد بود . در جواب به این که آیا این آهنگ ویدئو هم خواهد شد ، وی خاطر نشان کرد که صحبت های مقدماتی بر سر این که این همخوانی ویدئو هم بشود قبلا انجام پذیرفته ولی به احتمال زیاد ویدئوی آن به شکل موزیک ویدئوی رایج نخواهد بود بلکه ویدئوی این اثر به صورت فیلم کوتاه موزیکال ( حدودا ۱۵ - ۲۰ دقیقه به زبان انگلیسی ) که فیلمنامه ی آن به وسیله ی دکتر دربیانی نوشته شده و به کمپانی TRE جهت ساخت فرستاده شده صورت خواهد گرفت . گفته شده ستار نیز در این فیلم نقش آفرینی خواهد کرد .

***
    " عجب صبری خدا دارد " فیلم منتخب در پنجمین دوره ی SAN FRANCISCO IRANAIN FILM FESTIVAL  در بخش موزیک ویدئو . 10 سپتامبر در انستیتوی هنری سانفرانسیسکو . برنده شدن این فیلم را از صمیم قلب  آرزومندیم .
***



      مراسم تجلیل از آهنگساز و ترانه سرای نامی ایران " جهانبخش پازوکی " ۱۵ سپتابر در تئاتر ویلشر با حضور و هنر نمایی حمیرا ، ستار ، مارتیک و لیلا سرشار برگزار خواهد شد . قبل از این ، آکادمی والم مجسمه ی شیر طلایی را به استاد پازوکی در سال ۲۰۰۶ اهدا نموده بود . تلویزیون اندیشه مراسم تجلیل از استاد پازوکی را پخش خواهد کرد .

با تشکر از " راوی " عزیز
 

 
 
۞ ویدئوی بیوگرافی ستار پخش شده از تلویزیون ITN ۞

صدا : ماندانا شبخیز . به مناسبت سالروز میلاد ستار
 
 
ـــــ دریافت قسمت اول ـــــ
ـــــ دریافت قسمت دوم ـــــ
 
با تشکر از " اصغر نوری " نازنین
 
***
 
۞ نت و آکورد ترانه های ستار ۞
 
آکورد ترانه های : افسانه ی هستی ـــــ گل کاغذی
 
با تشکر از دوست عزیزم " علیرضا "
 
 ***
 
نت ترانه ی " تک خال " :
 
ـــــ دریافت نت ـــــ
ـــــ دریافت اجرای ساده با پیانو ـــــ

با تشکر از رفیق شفیق : امیر ... فصل پنجم
 
***
 

Persian Gulf or Arabian Gulf

برای رای دادن به خلیج همیشه فارس ایران در رای گیری گوگل که وظیفه ای ملی برای هر ایرانی است به اینجا بروید .

فیس بوک هواداران ستار را " Like " کنید

( نظرات ثبت شده در بخش کامنت ها ، لزوماً بیانگر نظرات و عقاید مدیریت و نویسندگان وبلاگ نمی باشد )

:: از موسیقی راک تا کلاسیک ::

$
0
0
      راوی : شاید اگر نگاهی به موسیقی پاپ خارجی بیاندازیم و میزان محبوبیت و استقبال مردم را از انواع موسیقی پاپ مورد توجه قرار بدهیم می بینیم که ژانر یا استیل " راک " تا حدی از سایر استیل ها پیشگام تر است به ویژه این که از اواسط دهه ی ۱۹۶۰ موسیقی راک تونسته جایگاه مهمی را در صنعت موسیقی دنیا به خودش اختصاص دهد . اگر چه حضور ده ها هزار نفری تماشگران به موسیقی راک محدود نمی شود ولی شاخه های دیگری از راک مثل " متال " و " هوی متال " در مجموع توانسته موسیقی راک را جزو پول ساز ترین بخش صنعت موسیقی قرار دهد .     

      اگر خواسته باشم برای موسیقی راک از هنرمندی نام ببرم بی شک " تینا ترنر " یکی از بزرگ ترین خوانندگان راک آمریکا به شمار می رود که نه تنها صدای قوی و زیبایی دارد ، بلکه اجراهای زنده ی او از بین ماندگار هاست . خانم زیبای سیاه پوستی که ساق پاهایش به مبلغ ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار دلار بیمه است و حرکات پای او که به رقص پای اسب مشهور است طرفداران بسیاری دارد . در سال ۲۰۰۹ وقتی تینا ترنر آخرین کنسرت خود را قبل از بازنشستگی در هلند اجرا کرد شانس این را داشتم که به اتفاق خانواده آن جا باشم . این جا من بخش هایی از آن کنسرت را که در دسترس عموم در اینترنت قرار گرفته با شما تقسیم می کنم که با کار راک ، کیفیت اجرای زنده و هنر او آشنا بشوید . قابل توجه است که تینا در این کنسرت ۷۰ سال سن دارد !


بخش آغاز این کنسرت در هلند
ـــ دریافت کنید ـــ

 

اجرای آهنگ مشهور " گلدن آی " ( چشم طلایی ) موسیقی فیلم ۰۰۷ جیمز باند . اولین فیلمی که " پیرز برازنن " در آن نقش جیمز باند را ایفا کرد و به عنوان بهترین بازیگر فیلم های ۰۰۷ شناخته شد .
ـــ دریافت کنید ـــ   
 

      در کنسرت بالا حدودا ۱۲ دوربین فیلمبرداری  وجود داشت ، ۱۶ کانال صدا برداری ، ۴ مهندس صدا , ۳ اپراتور نور ، حدود ۱۵ گرداننده ی صحنه با جمعیتی بالغ بر ۹،۰۰۰ نفر .

   
ـــ دریافت کنید ـــ 

      اما آیا یک چنین استقبالی محدود به موسیقی مردمی ست ؟ یادم می آید یک روز آشنایی می گفت : " برو آقا ، کی این روزها میره موسیقی کلاسیک و اپرا ؟!! اگر بری اون جاها می بینی ۴۰ - ۵۰ نفر توش بیشتر نیستن !! " حقیقتش آن روز در دلم خیلی به حال آن آشنایمان خندیدم . البته متاسفانه شنیدن چنین نظراتی از زبان برخی از ایرانی ها چندان هم تعجب برانگیز نیست چون خیلی از ما ایرانی ها فکر می کنیم که همه چیز را می دانیم و قضاوت و نظر شخصی ما همانی است که در دنیا حقیقت دارد . خب ، حالا اگر از استقبال و کیفیت کنسرت راک تحت تاثیر قرار گرفتید ، این جا اجازه بدهید شما را با عظمت چند برنامه ی اپرا و کنسرت کلاسیک آشنا کنم .      

      اگر چه در دنیا سالن های تئاتر اپرا با نام های مشهوری وجود دارد اما اجرای اپرا در " ورونا آرنا " در شهر ورونا در ایتالیا برای هر خواننده ی اپرایی مثل یک رویاست .     


      این مکان یکی از قدیمی ترین ساختمان های نمایشی دنیا در قرن پنجم است که در زمان خود حدود ۳۰،۰۰۰ نفر را جا می داده ولی امروزه به خاطر مسائل و رعایت امور امنیتی فقط تا سقف ۱۵،۰۰۰ بلیت برای برنامه های اپرا و کنسرت های کلاسیک به فروش می رود و مسئولین اجازه ی فروش بیشتر را ندارند .  ماه های اجرای برنامه در این مکان در ماه های آگوست و جولای است که طبق آمار رسمی در این دو ماه از سال ، این مکان ۵۰۰،۰۰۰ بلیت به فروش می رساند !     


      بلیت برای نشستن روی پله های سنگی از بلیت برای صندلی های چیده شده رو به روی صحنه ارزان تر است ولی تجربه ی نشستن بر روی پله های سنگی قرن پنجم و دیدن برنامه ی کلاسیک خالی از لطف هم نیست .


عکس هوایی که صفوف مردم را که در حال ورود به آرنا هستند نشان می دهد


تصویر بالا عظمت و اندازه ی صحنه ی نمایش اپرا و پرخرج بودن طراحی صحنه را نشان می دهد      

      این جا با دو تا از کارهای اپرا در این مکان آشنا بشوید و با کمی دقت ، به بزرگی صحنه و صحنه سازی آن می توانید پی ببرید . در این جاست که متوجه می شویم که مخارج اجرا و استقبال اپرا و کارهای کلاسیک چیزی از راک کم ندارد !


 بخش هایی از اپرای " توسکا " در ورونا آرنا را از اینجا دریافت کنید ( با ارکستر۵۴ نفره )
ـــ دریافت کنید ـــ


صحنه ی آخر اپرای " مادام باترفلای " در ورونا آرنا ( با ارکستر۵۴ نفره )  
    
ـــ دریافت کنید ـــ

      این هم چند اجرای کنسرت کلاسیک که امیدوارم از دیدن آن ها لذت ببرید :


اجرای موسیقی نمایشنامه ی مشهور "Phantom of Opera "  توسط سارا برایتمن و آنتونیو باندراز
ـــ دریافت کنید ـــ


اجرای موسیقی " نیایش " به استیل اوراتوریو سمفونی توسط بوچلی
ـــ دریافت کنید ـــ
  

 




بخش هایی از مصاحبه لئوناردو تاج آبادی با رادیو زمانه - در فرانسه
در خصوص همکاری خود با ستار
 
با تشکر از « راوی » عزیز  بابت ترجمه و ارسال این مصاحبه

      _ شما این ترانه را با ستار یک‏ جا خواندید یا از راه دور ؟

      من بخش مربوط به خودم را در این جا ضبط کردم و ایشان در لوس ‏آنجلس . به این دلیل که من مقیم پاریس هستم و ایشان در لوس ‏آنجلس زندگی می‌کند ، متولیان این همکاری تیتر جالبی زدند : « از پاریس تا ال ‏. ای با عشق » و در اختیار نشریات قرار دادند .

      _ چرا ستار را برای این همکاری انتخاب کردید ؟

     در درجه‏ ی اول ، لازمه ‏ی هر نوع همکاری احترام و یک تفاهم فکری است . من نه تنها برای هنر ایشان احترام ویژه ‏ای قائل هستم ، بلکه رفتار و منش ایشان برای من بسیار مورد تقدیر است . برای این همکاری با استاد ستار عزیز ، سه دلیل عمده وجود داشت : یکی این ‏که از نظر فنی و تکنیکی ، ایشان دارای صدای تنور با تمبر و کلور خاصی هستند ( مخصوص ) که حجم آن برای موسیقی کلاسیک مناسب است . مثلاً در قسمت آخر این آهنگ که به شکل سمفونی است و توسط ارکستر « یوهان اشتراوس » نواخته شده ، ایشان خیلی عالی و به زیبایی هر چه تمام‏‌تر موزیک را به پایان رسانده ‏اند . دوم این‏ که ایشان هم عضو و خواننده ‏ی رسمی « آکادمی جهانی هنر » هستند و آکادمی توانست توجه ایشان را برای همکاری با من جلب کند . سوم این ‏که با احترامی که برای همه ‏ی خوانندگان پیشکسوت ایرانی قائل هستم ، یک سری از فاکتور‌ها را در ایشان دیدم و گر نه خیلی سخت ممکن است با خواننده ‏ی دیگری همکاری داشته باشم . چون یکی از چیزهایی که برای من ، برای چنین همکاری‏ هایی مهم است ، پرنسیب ‏های اخلاقی و سلامتی اجتماعی و خانوادگی هنرمند است که جوان‏‌ها بتوانند از آن الگوبرداری کنند و من این نکات را در ایشان دیدم که بسیار مهم است . حداقل من از موقعی که بچه بودم تا همین الان ، هیچ وقت نشنیدم پشت سر ایشان شایعه‏ ای باشد .

      _ واکنش‏ مردم ، به ‏خصوص در ایران ، در ارتباط با کار مشترک شما با ستار چه بوده است ؟

     برای‏شان خیلی جالب بوده است ! اول این‏ که یک کار دوئت ایتالیایی - انگلیسی است بر روی یکی از آهنگ‏ هایی که از دید من ، تم آن به تم شرقی ، یعنی ایرانی می‌‏خورد و دوم این‏ که برای اولین بار بود که ستار به زبان انگلیسی می‌‏خواندند و من هم اولین بار بود که افتخار داشتم با ایشان همکاری کنم . من از زمانی که بچه بودم ، آهنگ ‏های مختلف ایشان را می‌‏خواندم و به ایشان علاقه داشتم . برای من هم تجربه ‏ی خیلی جالبی بود و خیلی مورد استقبال قرار گرفت . منبع
 


 

۞ اخبار ستار ۞

مراسم بزرگداشت اسطوره ی خاطره ساز موسیقی ایران ، جهانبخش پازوکی
با هنرنمایی و اجرای ستار و حمیرا
     
       توضیح مهم : متاسفانه گاهی می بینیم که برخی از دست اندر کاران ، طراحان پوستر و تهیه کنندگان کلیپ های تبلیغاتی ، شأن و جایگاه هنرمندان و سابقه ی هنری آن ها را در نظر نمی گیرند که این امر در مورد ستار عزیز هم گاهی روی داده و موجبات نارضایتی و تاسف هواداران ستار گردیده است که آخرین مورد از این بی توجهی را در طراحی پوستر مراسم بزرگداشت جهانبخش پازوکی به وسیله ی مرتضی برجسته شاهد بودیم . ما هواداران ستار از طریق این پایگاه اعتراض خود را به این قبیل بی توجهی ها اعلام می کنیم و تقاضا داریم که از این پس حتما این نکته ی بسیار مهم را مد نظر قرار دهند .

***

مشارکت بشر دوستانه ی دیگری از ستار

 
   
     
      جوزی رومان ، نویسنده ی ژورنال رویدادهای فرهنگی در لوس آنجلس در سایت Examiner.com  این طور گزارش می دهد : به گزارش مجله ی معتبر Forbes ، ارمنستان، یکی از ۱۰ کشور فقیر دنیا با بیش از ۹۰% جمعیت زیر خط فقر می باشد . رساندن دارو و تجهیزات پزشکی یکی از ضروری ترین نیازهای این کشور به ویزه در منطقه ی Syunik است . بنیاد Real Medicin Foundation به ریاست دکتر مارتینا سی فاچس از مهم ترین سازمان هایی است که در این خصوص فعالیت می کند و تا حد امکان دارو ، پزشک و خدمات درمانی را به ارمنستان اعزام می کند . این بنیاد در روز ۷ اوگوست برنامه ای کوچک برای جمع آوری کمک های نقدی و یارانه در ساختمان هنرهای زیبا در مرکز لوس آنجلس برگزار کرد . این مراسم با میزبانی جیل سایمنیان مجری برنامه های تلویزیونی آمریکا اجرا کردید . از بین میهمانان حاضر می توان از چهره های برجسته ی هالیوود و سریال های تلویزیون چون :Lesli Matta ، Cris Judd ، Mark Geragos ، Larry Carroll ، Carmit Bachar  نام برد . شهره ی آغداشلو ، هلن و ستار نیز در این مراسم حضور داشتند که هنر خود را برای ترویج این امر خیر به نمایش گذاشتند.     

      در این گزارش در مصاحبه ی کوتاهی ستار چنین می گوید : " من وقتی عکس های این منطقه از ارمنستان را دیدم و با شرایط غم انگیز این مردم بیشتر آشنا شدم ، گفتم باید برای این مردمی که هیچ چیز ندارند کاری انجام بدهم و خوشحال هستم که امشب توانستم با اجرای برنامه ای کوتاه به این بنیاد و نیازمندان در ارمنستان  کمک کنم . این شرایط تاسف انگیز من را به یاد کشورم می اندازد که آن جا هم بسیاری در فقر هستند و بی خانمان شده اند . چندی پیش در فیلمی جمله ای شنیدم که هنرپیشه ی آن می گفت " مذهب یک سمه . متاسفانه تمامی کشورهایی که نفت دارند ( و مذهبی هم هستند ) بسیاری از مردمشان در فقر هستند " . ستار ادامه می دهد : بسیاری از مردم درک نمی کنند که در آن مناطق چه اتفاقاتی در حال وقوع است و فقط خود را با برنامه های خیالی تلویزیون ها سرگرم می کنند " . در این مراسم خیریه ، آثاری از " پیکاسو "، " دالی "، " رنوا " و " میرو " نیز به حراج گذاشته شد .
 
***

فیلم های منتخب چهارمین جشنواره IFF در سانفرانسیسکو

ویدئوی « عجب صبری خدا دارد » ستار در بین فیلم های منتخب می باشد
 

      میترا بهنود مسئول روابط عمومی و بخش فارسی فستیوال سانفرانسیسکو در صفحه ی رسمی جشنواره در فیسبوک این طور گزارش می دهد : " هر دو روز فستیوال با مواقیت کامل به اتمام رسید.  از میزان استقبال مردم بسیار تحت تاثیر قرار گرفتیم و این به ما بیش از پیش انگیزه می دهد که قوی تر در این راه گام برداریم . چون فیلم های منتخب از بین هزاران فیلم رسیده انتخاب شده بودند و همه جزو برترین ها هستند لذا از دید جشنواره تمامی فیلم هایی که بر روی پرده ی نمایش رفتند برندگان دور چهارم فستیوال محسوب می شوند" . پنج موزیک ویدئوی منتخب و برتر فستیوال سانفرانسیسکو به ترتیب الفبا :
 
 And Dammam Again
  Bahram an Iranian Rapper
"1 in 10"
The Scorpio 
 
 What Patience God Has 
  

 
ستار و سازندگان ویدئوی عجب صبری خدا دارد در فستیوال سانفرانسیسکو
 
      در روز اول این فستیوال ، ویدئوی ستار بر روی پرده ی سینمایی سالن انستیتو هنر سانفرانسیسکو به نمایش در آمد و ستار به پرسش های حاضرین پاسخ داد و در طی صحبت های خود مانند همیشه به عدم مساوات ، آزادی و مشکلات اقتصادی ، سیاسی ، اجتماعی و مذهبی ایران اشاره کرد .

تبریک به تهیه کنندگان این ویدئو و تمامی هواداران ستار !

***

" عشق من ، شیرین بگو " اثری بر روی فیلم نامی " پدر خوانده " محصول ۱۹۷۲



آهنگ :  نینو روتا - برنده ی جایزه ی اسکار برای این اثر
ترانه : لاری کیوسیک
به زودی با صدای : ستار
ـــ دریافت کنید ـــ

***

ستار برای تست صدا و ضبط چند آهنگ جاودانه راهی اروپا می شود

      
-  آهنگ Hello ( سلام ) از ساخته های  Lionel Richie ، به همراهی ارکستر سمفونی بزرگ لندن
       - آهنگ Feelings ( احساسات ) از ساخته های Albert Morris ، به همراهی چیمبر ارکستر برلین
     - آهنگ Speak Softly, Love ( عشق من ، شیرین بگو ) از ساخته های Nino Rota ، به همراهی گروه موزیک آکادمی والم - لندن

***

آهنگ مشهور HELLO با صدای ستار به زودی !

از ساخته های : لیونل ریچی

به همراهی ارکستر سمفونی بزرگ لندن

ـــ دریافت کنید ـــ

 

 

۞ دو ویدئوی زیبا از ستار ۞

:: مسلمانان ::

ـــ دریافت کنید ـــ

:: همزاد ::

ـــ دریافت کنید ـــ

با تشکر از سرور بزرگوار : « اصغر نوری »

 

 ***

بازسازی بزمی آهنگ  « به زمانی » با صدای ستار
 این آهنگ در یک مهمانی خصوصی ضبط شده است و در دستگاه سه گاه می باشد

ـــ دریافت کنید ـــ

با تشکر از یار دیرین " نیسان شهیدی "

فیس بوک هواداران ستار را " Like " کنید

( نظرات ثبت شده در بخش کامنت ها ، لزوماً بیانگر نظرات و عقاید مدیریت و نویسندگان وبلاگ نمی باشد )

:: گذشته ای پیشرفته تر از امروز ! ::

$
0
0

 
      راوی : حتما این روزها با شوهای تلویزیونی مثل X - factor و Amrican Idol و کپی های آن ها در تلویزیون های ایرانی آشنا هستید . برنامه هایی مثل " نکست پرشن استار " و " گوگوش آکادمی " که به دنبال کشف صدایی جدید هستند . بیش از ۵ سال از اولین شوی تلویزیونی X - factor و Amrican Idol می گذرد و تقریبا می توان گفت از کمتر کشوری در جهان می شود نام برد که این دو شوی تلویزیونی را نشان ندهند و کپی آن ها را به زبان خودشان برنامه سازی نکرده باشند . ولی آیا این دو شوی تلویزیونی پیشتازان ساخت این گونه برنامه ها هستند ؟ آیا این شوی تلویزیونی به واقع خلاقیت آقای Simon Cowell بوده که این گونه صنعت تلویزیون دنیا را دگرگون کرده است ؟ جواب من این است : خیر ! شاید بسیاری از خوانندگان این پست در جریان نباشند که حقیقت این است که بیش ۴۵ سال پیش ، تلویزیون ملی ایران به همت و خلاقیت آقای " فرشید رمزی " شویی داشت به نام " زنگوله ها " که در آن شو ، به خوانندگان آماتور و کسانی که عشق خوانندگی حرفه ای داشتند فرصتی داده می شد تا چهره ی آن ها از تلویزیون ملی پخش شود و آن هایی که صدا و تیپ مورد پسندی داشتند توسط تهیه کنندگان و سازندگان برنامه ها شناخته شوند .

 

      در ابتدا مسئولین برنامه ۵۰ نفر اول را که دارای صدایی مختص به خودشان بودند انتخاب می کردند و آن ها را مرحله به مرحله به برنامه ی زنگوله ها دعوت می کردند . آن زمان هم مثل شوهای امروزی ،  فینالیست ها یک آهنگ گروهی را در اول برنامه اجرا می کردند و هر خواننده ی  آماتوری یک بیت از ترانه ی گروهی را می خواند . در طول برنامه هر شرکت کننده ای یک آهنگ تکی هم اجرا می کرد . اگر خواننده ی آماتوری مورد پسند تلویزیون ، سایر برنامه ها و شرکت های ضبط موسیقی و تولید فیلم قرار می گرفت مسیر زندگی او عوض می شد و به آرزوی خود می رسید .



      زنگوله ها تقریبا در اوائل دهه ۱۹۷۰ شروع به کار کرد و از قبال این شو چهره ی خوانندگانی مثل زنده یاد " افشین مقدم " ، " کیوان " و " داریوش اقبالی " در تلویزیون پخش شد که این سه نفر در چند مورد با هم همخوانی داشتند و هر یک آهنگ هایی از یک دیگر را بازخوانی کردند . افشین درگذشت ، کیوان را مطمئن نیستم ولی فکر کنم که به فرانسه رفت و داریوش به کار خود ادامه داد و راهی سینما هم شد .

آهنگی آماتور از افشین ، کیوان و داریوش

آهنگی از افشین

آهنگی از کیوان

      از دیگر خوانندگانی که از دل این برنامه بیرون آمدند می شود از " فریدون " و " ناصر صبوری " نام برد . فریدون درگیر مسائل عشقی با یکی از شرکت کنندگان زنگوله ها شد و بعد از چند آهنگ محو شد و سپس بعد از انقلاب به آمریکا رفت و آن جا هم سرودی برای ایران ضبط کرد و بعد از آن سرود خاموش شد . اما ناصر خودش را به زنده یاد ویگن نزدیک کرد و در چند برنامه ی زنده با ویگن همکاری داشت .

آهنگی از فریدون



      در پی ساخت سریال تلویزیونی مراد برقی ، از صدای ناصر برای آن سریال استفاده شد ولی با روی کار آمدن ستار و حضور صدای او در سریال مراد برقی ، ناصر هم کمرنگ شد و خوانندگی او به پایان رسید . بعد از انقلاب هم ناصر به آمریکا رفت ، یکی دو تا از کارهای قدیمی خود را ویدئو کرد که مورد استقبال مردم قرار نگرفت ، اما سال ها بعد دیگران کارهای ناصر را بازخوانی کردند .
 
 

      از آخرین نسل برنامه ی زنگوله ها می توان از " نلی " نام برد که از قبال زنگوله ها به شهرت رسید و وارد برنامه های دیگر تلویزیون ملی شد ، ولی انقلاب ۱۹۷۹ همه چیز را در هم شکست و کسانی مثل نلی و مرحوم مازیار که تازه خواننده شده بودند فرصت درخشش زیادی پیدا نکردند . در زمان انقلاب نلی به فرانسه و بعد به آمریکا رفت و خوانندگی را کنار گذاشت و مازیار نیز در یکی از تهاجمات سپاه پاسداران به منزل او به طور تصادفی درگذشت .

 
      این شویی که در اینجا می بینید یکی از برنامه های زنگوله ها است که مربوط به سال ۱۹۷۵ می شود که چهره هایی چون نفر اول " پروانه ی خاطره " ، دوم " حصیری " ( برادر گلپا که بعدا به خواندن آهنگ های سنتی روی آورد و حتی یک برنامه ی بزم هم با ستار اجرا کرد . او کمابیش هنوز در ایران مشغول به خوانندگی است ) ، پنجم " مری آپیک " که در فیلم داش آکل با بهروز وثوقی بازی کرد و بعد در فیلم بن بست به کارگردانی پرویز صیاد حضور یافت و اولین زن بازیگر ایرانی بود که جایزه ی بهترین هنرپیشه ی زن را در جشنواره ی مسکو به خودش اختصاص داد و اینجا شانس خوانندگی را امتحان کرد ولی موفق نشد .

 

      و نفر ششم " هایکار استپانیان " که امروزه او را به نام هلن می شناسیم . هلن بعد از این برنامه که در آن موفق نشد ، چشم خود را عمل کرد و به طور جدی به مدرسه ی موسیقی رفت و در سال ۱۹۷۹ درست قبل از انقلاب ، در یکی از فیلم های صمد آقا بازی کرد و بعد از انقلاب به آمریکا رفت . در خارج  نیز به تحصیلات اپرا ادامه داد ولی مجددا به موسیقی پاپ ایرانی روی آورد و امروزه یکی از خوانندگان خوب ایرانی محسوب می شود .
 
خوانندگان آماتور در شوی زنگوله ها
ـــ دریافت کنید ـــ

      در پایان عرض کنم که نمی دانم شما نیز با من موافق هستید یا نه ولی من هر چه به این تصاویر و شو های قدیمی بیشتر نگاه می کنم ، بیشتر احساس می کنم که ما چقدر ۴۰ سال پیش پیشرفته تر از امروز بودیم ! و بسیاری از همین خوانندگان آماتور آن زمان در برنامه ی زنگوله ها از بسیاری از خوانندگان امروزی خوش صداتر بودند .





 
      هواداران ستار عزیز در پست های قبلی با اولین کار خارجی ستار آشنا شدند و آلبوم خارجی او با چهار آهنگ در راه است . ولی همان طوری که می دانید دیگر هنرمندان هم نسل و هم دوره ی او در قبل از انقلاب اجراهای خارجی به زبان های مختلف داشتند و آهنگ هایی را باز خوانی کرده اند . اگر چه آن اجراها به خاطر نداشتن احساس کافی و مصنوعی بودن در کارنامه ی آن ها نمی درخشد ولی خالی از لطف نیست و بد هم نیست که نگاهی به آن ها نیز داشته باشیم .
 
 
      در اینجا اصل آهنگ را که دالی پارتن اجرا نموده است ببینید .
 
 
      (در اینجا اگر چه ابی تلفظ خوبی دارد ولی اجرایش خشک است و شنونده را به دنبال خود نمی کشاند . شهرام هم که به قول خودش : " ما نمی دونستیم این حرف هایی که از دهنمون بیرون میاد یعنی چی ! " ) . در اینجا اصل آهنگ را از پل آنکا ببینید .

      گوگوش : آهنگ I believe in Love
 
      که این آهنگ واقعا یک سرافکندگی هنری است . شنوندگان خارجی این آهنگ ، مقدمه ی آن را این طور توصیف کرده اند : گویی یک گربه بر اثر شکنجه دارد ناله می کند ! اگر از این آهنگ بگذریم انصافا گوگوش بازخوانی خوبی از آهنگ مشهور Want Ads اجرا نموده که از اینجا می توانید بشنوید و اینجا نیز اصل این آهنگ را از گروه هانی کُن .
 

 

 برنامه ی کامل ستار در مراسم WAALM AWARDS در شهر لندن

بیش از ۳۰ دقیقه با اجراهای استثنایی

ـــ مشاهده کنید ـــ

***

ستار در پانزدهمین مراسم جشن مهرگان در شهر ارواین

ـــ دریافت کنید ـــ

***

۞ اخبار ستار ۞

جلد آهنگ سیمین بری اعلام شد
 خبر همخوانی آهنگ « سیمین بری » با صدای ستار و ارسین در مجله ی هنر ترکیه

 متن به زبان ترکی


ORTA DOGUNUN EN BÜYÜK SESİ ''SATTAR !! VE '' ERSIN FAIKZADE '' DUETİ- AS MAGAZİN.

 Orta Dogunun en büyük seslerinden İran'lı Sattar ve Türkiye'nin dünyada yükselen yıldızı Ersin Faikzade ortak

 bir projede buluştular.Kayıtların Türkiye ve Los Angeles'te yapılacagı düeti.dünya çapında 100 milyonu aşkın

 Sattar hayranları merakla bekliyorlar.

 ''Bu düet ,Türkiye ve İran arasındaki dostluk baglarını güclendirecektir''.diyen Sattar,Ersin Faikzade nin büyük

 bir yetenek oldugunu ve dünyada insani projeler ve muhtesem sesiyle verdigi konserlerle göz doldurdugunu,Faikzade

 ile yapacagı düetin,müzikal cevrelerce cok takdir görecegini belirtti.1970'de İranlı Jamshed Jaybani ve Emel Sayın'nın

 yaptıgı düetten sonra Orta Doguda 2.düet gerceklesmiş olacak

تصویر خبر در مجله ی هنر ترکیه

***
      راوی : دوستان عزیز ! گفته شده که آقای امیر طاهریان ، کارگردان موزیک ویدئوی " هراس " که قرار بود این ویدئو را امروز پخش کند ، اعلام کرده که اگر چه این ویدئو آماده است ، اما تا چند ماه آینده پخش نمی شود !!! شاید بد نباشد که با ایمیل او ( amir.taherian@hotmail.com ) تماس گرفته و درخواست شود که این ویدئو این هفته ارائه گردد . شاید بد نباشد که ایشان هم گوشه ای از همبستگی هواداران ستار را ببیند و از بلایی که بر سر مرتضی برجسته به سبب طراحی پوستر مراسم استاد پازوکی آمد درس بگیرد .


 

فیس بوک هواداران ستار را " Like " کنید

( نظرات ثبت شده در بخش کامنت ها ، لزوماً بیانگر نظرات و عقاید مدیریت و نویسندگان وبلاگ نمی باشد )

:: موزیک ویدئوی هراس منتشر شد ::

$
0
0

***

موزیک ویدئوی جدید ستار به نام " هراس "

گریه هام کوه صبورو می شکنه
 گریه ی مرد غرورو می شکنه
 می دونم از منو دل ، دل می کنی ، وای می دونم !
 دیگه شب ها غزلای کوچه باغی می خونم
 وای می دونم ، غم می مونه ، من می مونم
 گریه هام کوه صبورو می شکنه
 گریه ی مرد غرورو می شکنه

 رنگ تنهایی دل ، بی تو همرنگ هراس
 هیزم دورخ من ، بی تو نیلوفر و یاس
 دیگه با من به بهار ، نه شکفتن نه غرور
 می میره قوی سفید ، روی دریاچه ی دور
 گریه هام کوه صبورو می شکنه
 گریه ی مرد غرورو می شکنه

 گریه هام کوه صبورو می شکنه
 گریه ی مرد غرورو می شکنه
 می دونم از منو دل ، دل می کنی ، وای می دونم !
 دیگه شب ها غزلای کوچه باغی می خونم
 وای می دونم ، غم می مونه ، من می مونم
 گریه هام کوه صبورو می شکنه
 گریه ی مرد غرورو می شکنه

 می دونم مثل شهاب ، تو یه شب پر می زنی
 با گریزت به دلم ، زخم خنجر می زنی
 دیگه در غربت شب ، صدای گریه می یاد
 یه طرف گریه ی من ، یه طرف ناله ی باد
 گریه هام کوه صبورو می شکنه
 گریه ی مرد غرورو می شکنه

ـــ دریافت کنید ـــ

***

      راوی : لیلا کسری در سال ۱۳۵۶ و پس از آن که فرزند سومش علیداد را به دنیا آورد ، دچار سرطان سینه شد . لیلا کسری بنا به گفته ی خودش در سال ۱۳۵۶ متوجه غده‌ای در سینه ی خویش شده بود ، مدتی بعد برای معالجه به لندن رفت . پس از خروج از کشور و حضور در آمریکا غدد به پهلویش زدند و سرطان روز به روز پیش روی کرد . وی در طی ۱۱ سال با این بیماری که تمام وجودش را چون موریانه بلعید ، مبارزه کرد .

      لیلا کسری سرانجام در نوروز سال ۱۳۶۸ و پس از عمری پُر بار از ترانه و هنر ، در یکی از بیمارستان های آمریکا ، یعنی در بیمارستان سنچری سیتی Century City کالیفرنیا ، به دلیل بیماری سرطان سینه از دنیا رفت و چهره در نقاب خاک کشید . یکی از شاعرانی که در روزهای پایانی عمر لیلا کسری با وی ملاقات کرده بود ، می‌گوید : « من شاهد بودم که لیلی کسری شیمی درمانی شده و چهره ی هنرمندانه و جذابش را ، باد خزان ، دردناک فرو شسته بود . »


      در مصاحبه‌ای که دقیقا چند هفته پیش از مرگ او به وسیله ی هما احسان همکار قدیمی او در مجله ی اطلاعات بانوان با وی صورت گرفت ، وی در حالی که به سختی سخن می‌گفت از ۱۷ عمل جراحی خویش سخن به میان آورد و از این که چون دیگر معده ای نداشت ، غذایش جز آب چیز دیگری نیست خبر داد و از ۱۱ سال جنگ با سرطان سینه اش سخن گفت . آخرین ویدئوی زنده یاد لیلا کسری را اینجا ببینید . وی در طی سال های ترانه سرایی خویش ، بیش از ۶۰ ترانه ی گوناگون برای خوانندگان مختلف سروده‌ است . از جمله ترانه‌های لیلا کسری برای ستار می توان از هراس ، صدای زنگوله‌ها ، آشتی ، سپید و سیاه ، گل ناز و سرو ناز نام برد .

 


۞ اخبار ستار ۞

موفقیت بین المللی دیگری برای ستار 


موزیک ویدئوی " یگانگی " به هفتمین جشنواره ی بین المللی ویدئو موزیک پاریس راه یافت .

جشنواره ی POROTOCLIP در روزهای دوم و سوم دسامبر در شهر پاریس اجرا خواهد شد . تبریک به علی ستارپور ، کارگردان و تیم سازندگان و ستار و هواداران ایشان

کلیک کنید

با تشکر از راوی عزیز بابت اطلاع رسانی

***

Feelings , The New English Album , Coming Soon !

 ***

Simin Bari , the duet is coming soon ! A music dedicated to peace and love of beauty .

 ***

مراسم بزرگداشت استاد جهانبخش پازوکی با حضور ستار

ـــ مشاهده کنید ـــ

***

Sattar - Montreal , Canada - 07.Oct. 2011

 : ترانه ی " آمدی " ؛ اجرایی هنرمندانه و زیبا در کنسرت مونترال

ــــ دریافت کنید ــــ

صدای بارون : مشاهده کنید

آخرین تلاش : مشاهده کنید

***

      لئوناردو که در آهنگ زیبای فرصتی برای ما با ستار عزیز همخوانی داشت ، لوح بهترین صدای باریتون را در جشنواره ی بین المللی اپرای اوفیدا در شهر سیسیلی ایتالیا دریافت کرد . در پی همین دستاورد ، لئوناردو به وسیله ی رهبر بزرگ اپرا ، استاد ماریزیو پترولو به عنوان دستیار کارگردان برای اپرایIL Barbiere Di  Siviglia منصوب شد و در تور این اپرا در شهرهای مختلف ارکستر سمفونی روم را همیاری کرد . منبع و عکس لوح را اینجا مشاهده کنید .

      دیروز فیسبوک رسمی ستار ویدئو کلیپی از یکی از آهنگ های لئوناردو را برای طرفداران خود به نمایش گذاشت . این اثر برداشتی جدید از یکی از قطعات مشهور بتهوون به نام Moonlight Sonata است . از ویژگی های مهم این اثر این است که پس از گذشت ۲۱۰ سال از ساخت این آهنگ ، این برای اولین باری است که بر روی آن شعری نو گذاشته شده ، به سبک راک تنظیم گردیده و خواننده ای آن را به طور اپراتیک اجرا می کند . افتخار آن برای ما ایرانی ها در اینجاست که اجرا و شعر این اثر به نام هم میهنان ما ثبت شده است .

آهنگساز : بتهوون
تنظیم : لائی
خواننده : لئوناردو
شعر : دکتر دربیانی
کلیپ را اینجا ببینید



۞ دو موزیک ویدئوی قدیمی از ستار ۞

« آمدی »

ـــ دریافت کنید ـــ

***

« آوازه خوان »

ـــ دریافت کنید ـــ 

با تشکر از دوست عزیزم " اصغر نوری "

 



فیس بوک هواداران ستار را " Like " کنید

( نظرات ثبت شده در بخش کامنت ها ، لزوماً بیانگر نظرات و عقاید مدیریت و نویسندگان وبلاگ نمی باشد )


:: میلاد ستار خجسته باد ::

$
0
0

      رامین : تکان تکان می خورد حس بی زبان قلم . تکه تکه خال می کوبد بر قامت واژه های قلم . قلم امشب کوتاه می نویسد یا قامت واژه ها تا بلندای صدایش نمی رسد ؟! میان صحن ترانه ها رها شده ام . چیست این صدا که مرا میان اشاره ها رها نمی کند ؟! کرور کرور التماس نقره ای حک می شود روی ترانه های کبوتری اش . وصله که می زنند این گریه ها را به ضریح صدایش ، قطره های چکیده را او ضمانت می کند . دخیل ترانه هایش روح " با تو بودن " تمام پنجره هاست ؛ ...

      گفتنی ها را گفته ام و نگفته هایم در پس زبان بی هنرم می ماند و به آخرین تلاش ها لبخند می زند . ستار  بزرگ ! تو که راه می روی روی آواز حنجره ها ، قفل نگفته ها باز می شود . ورق بزن حلقوم مشتاق خواندنت را و آرام آرام بخوان تا اتاقک همسایه نشنود که هجرت با اندام کبود آیه های صدایت چه کرد  . شور صدایت کم کمَک سایه می کشد روی آبروی آینه ها و سیب نصف شده ی حجب و حیا باز هم می ماند کنج ترانه ها . ستار بزرگ ! دستی تکان بده ، ترانه بپاش ، بوی خاک نم زده و صدای باران ، شاید کمکی باشد به بازگشتمان ... .

***

      امروز ، روز توست ، روزی که دست در دست هم ، جشن میلاد تو را به ایران زمین تبریک می گوییم . تو سال هاست به جمع گرم جاودانه های سبز و بی همال موسیقی این خاک پیوسته ای و این ، سرآغاز دلدادگی های شیرین ماست . امروز ، ایران پیر و کهن ، احساس می کند که به مرز بلوغ خویش دوباره نزدیک می شود ؛ هم آهنگ با ترانه های تو ! چه دلهره های دلکش و اضطراب های غریبی است این ترانه های رویش و این عطش بی امان شنیدن ! قدر سرمستی های صدایت و شیدایی نوایت را خوب بدان ! بگذار آسان و بی کاستی ، شعله های سربلند صدایت در فراخنای جانمان شکوفا شود !

      این شعله ها ، نشانه های خوبی است ؛ اگر سرکوبشان نکنی و بهانه ی بی حالی و بی تحرکی نسازیشان ، بلکه قدرشان را بدانی و از آن ها پلی بسازی به سوی فرداها . قدر صدای تو را چه کسی می داند ، جز آن  که در جست و جوی نردبانی محکم ، گستره ی زمین را کوچک می بیند و پروازی بلند با بال و پر نوای اهورایی ات در سر دارد ؟! آوای شورانگیز توست که به تکه تکه ی این دنیای بزرگ ، امید و جنبش می بخشد ؛ پس فریاد کن ترانه ی زندگی را و رها کن شور و بالندگی را ! ای سبز صدا ... ای صدای سبز ! میلادت فرخنده باد !

***

      راوی : برخی انسان ها صلح و آرامش را به زندگی مردم هدیه می کنند ، آن ها کسانی هستند که واقیعت دارند ، اخلاص دارند ، خودشانند و موهبت صداقت و حس اطمینانشان را می شود سرلوحه ی هر نسلی قرار داد . آن ها کسانی هستند که عشق بی قید و شرط مردم را در خزانه ی قلب خود دارند و از محبوب دل ها بودن لذت می برند . ستار عزیز ، شما یکی از آن ها هستید و سپاس گزاریم که برای ما ستار هستید ؛ تولدت شاد باد .

***

      این قطعه ی زیبا و پر احساس را « امیر ... فصل پنجم » نازنین به مناسبت میلاد ستار ساخته و نواخته است و به زیبایی با تصاویر ستار از جوانی تا کنون میکس کرده که تقدیم تمامی عاشقان ستار عزیز می گردد . دریافت کنید

***

" عاشقای ایران "

هدیه ی راوی عزیز به عاشقان ستار و ایران به مناسبت سالروز میلاد ستار

این ترانه برای اولین بار به شکل کامل در اختیار هواداران ستار قرار می گیرد

... مملکت قشنگ ما ، یه روزی بود یه شاه داشت

یه قلب خوب و مهربون ، یه دست سرپناه داشت

وقتی که بود ، خنده ز لب دور نبود

گلستون وطنمون گور نبود

جنگی نبود ، رنجی نبود ، غم نبود

تو سینه دل ، خونه ی ماتم نبود

شب که می شد ، ایران ما مثل یه پارچه نور بود

ایرونی هر جای جهان ، چشماش پر از غرور بود

حالا دیگه عشق وطن یه جُرمه و گناهه

ایران چه بی پناهه ، ایران چه بی پناهه ! ...

___ دریافت کنید ___


 

 

۞ اخبار ستار ۞

دو موزیک ویدئوی " عروسک " و " سیمین بری " در بهار امسال ضبط می شود

 
 
 
کارگردان : امیر طاهریان از Power A Studio  
 
با حمایت آکادمی والم در انگلستان

***

نشست رادیو ایرانیان با وارطان آوانسیان ، مدیر شرکت ترانه

      راوی : در بخش هایی از این گفتگو به آلبوم جدید ستار اشاره شد و این که بسیاری با رادیو تماس گرفته  و جویای آن شده اند . آقای وارطان این گونه پاسخ داد : « ستار در شرکت ترانه از جایگاه خاصی برخوردار است و  حقیقت این است که اگر فروش آلبوم گلبانو نبود ، چه بسا شرکت ترانه در همان سال ۲۰۰۶ بسته می شد و فروش این آلبوم شرکت ترانه را از زمین بلند کرد ! به همین دلیل است که ما برای آلبوم جدید ایشان وسواس خاصی داریم . حتی اگر در لحظه ی آخر کاری به دستمان برسد که فکر کنیم آلبوم را موفق تر می کند و خود ستار هم می پسندد ، پخش آلبوم را کمی عقب می اندازیم تا اثر بهتری ارائه بشود . آلبوم جدید در بهار ۲۰۱۲ برنامه ریزی شده که به بازار بیاید . در این آلبوم هم سعی شده مثل آلبوم گلبانو همه نوع سلیقه ای در نظر گرفته شود . در این آلبوم هم کار عاشقانه و رومانس مثل آهنگ سلام هست اما عمیق تر و به قول خود ستار شیک تر ، هم آهنگ سنگین هست ، هم شاد و هم اجتماعی - سیاسی . برای مثال از آهنگ های عاشقانه اش می توان از  " با تو بودن " و " خاطره " نام برد » .

 
***

پیام مهم ستار در فیس بوک
 
صفحات غیر رسمی در فیسبوک !


      هواداران و دوستان عزیزم ، مدیران سایت های من تا به امروز بیش از ۲۵ صفحه ی غیر رسمی در فیسبوک را که به نام و از طرف من با مردم به طور دروغین در تماس بوده اند و اطلاعات نادرست در اختیار عموم می گذاشتند را بسته اند . بسیاری از این صفحات فقط برای تبلیغ حزب یا گروه یا مذهب خاصی درست شده بودند ، یا برای شکستن رقم هواداران و ایجاد عدم تمرکز هواداران در یک صفحه ی مشخص . به طور مثال صفحه ای به نام " حسن ستار " درست شده بود که چیزی به غیر از بیوگرافی من در سایت ویکی پدیا نبود و آن صفحه توانسته بود بیش از ۸۰۰۰ نفر را به خود جذب و مشغول کند ، در حالی که هیچ  اطلاعاتی از فعالیت های من در آن موجود نبود . خوشبختانه فیسبوک پذیرفت که آن " کامیونیتی پیج " را ببندد اما همان فردی که صفحه ی " حسن ستار " را درست کرده بود دیروز مجددا آن صفحه را به نام " ستار یزدانی " باز کرده و آن را مجددا به عنوان " کامیونیتی پیج " به این صفحه لینک کرده است . فردی که این کار را انجام می دهد در سایت ویکی پدیا به نام فرهیخ ( فرهیخته ) حساب دارد و از روی غرض ورزی سعی بر ایجاد اختلال بر روی سایت های رسمی من دارد . لطفا قبلا از " لایک " کردن ، به آدرس اینترنتی  توجه داشته باشید . آدرس صفحه رسمی من www.facebook.com /sattarmusic می باشد . لطفا در صورت مشاهده ی صفحات دیگر ، آن صفحات را از طریق " ریپورت پیج " به مسئولان فیسبوک اطلاع دهید . سپاسگزارم ، ستار .

***
 از هفتم نوامبر ۲۰۱۱ ، تنها وب سایت رسمی ستار ، ستار موزیک " دات نت " می باشد و سایت " دات کام " به زودی بسته خواهد شد .
تنها وب سایت رسمی ستار :
www.sattarmusic.net
***

صفحه ی رسمی ستار در سایت " شما + " یا گوگل

 
 
***
      دستگاه های صوتی خود را با بهترین بلندگو ها ( هر چه تعدادش بیشتر بهتر ) آماده کنید که هم شیشه های همسایه ها را با آهنگ های جدید خارجی ستار بلرزانید و هم خودتان در فضای آهنگ های عاشقانه ی او غرق شوید ! امروز حدودا ۳۰ ثانیه از تبلیغات ۲ آهنگ ستار به نام های " احساسات " و " عشق من ، شیرین بگو " از رادیوی شمال سانفرانسیسکو پخش شد .

***
 
به ویدئوی " هراس " در سایت تاپ ۲۰  pmc رای دهید ( کلیک کنید )
 
باید اسم ستار را از جدول سمت چپ  بکشید در سمت راست و روی شماره ی ۱ قرار بدهید و بعد ویدئو های دیگر را اضافه کنید .
 
در حال حاضر اندی ، آرش و سیاوش در سه ویدئوی اول هستند و فقط این هفته فرصت هست

***

حضور ستار در برنامه ی شباهنگ - صدای آمریکا

 

دریافت کنید : بخش اول ـــ بخش دوم

در ادامه ی مصاحبه با شباهنگ - صدای آمریکا

by Sattar on Monday , 14 November 2011 at 20:48

همان گونه که وعده داده بودم ، در این جا به برخی از سوالاتی که به خاطر کمبود وقت در مصاحبه ی تلویزیونی فرصت مطرح شدن را نیافت پاسخ می دهم


***


      علی پاینده : درود بر ستار عزیز . دو سوال داشتم : شما برای آینده ی ایران چه نظامی را می پسندید ؟ پادشاهی پارلمانی ، پادشاهی مطلق یا ... ؟ سوال دوم این که آیا به نظر شما ابراز علاقه ی شما به خاندان پهلوی طرفداران شما را محدود نکرده است ؟

 

      ستار : در پاسخ به قسمت اول ، من یک نظام پادشاهی پارلمانی را برای ایران می پسندم که در آن پادشاه نقش وحدت گرا داشته باشد و چون ایران از اقوام مختلفی تشکیل شده  است موجب یک وحدت ملی شود و به عنوان فردی بی طرف کمک کند که احزاب مختلف بر سر منافع ملی با یکدیگر هم صدا باشند تا منافع ملی -  میهنی را در اولویت قرار بدهند . به نظر من در سیستم آینده باید دین از حکومت جدا باشد و قوانین حاکمیت بر اساس اصول بیانیه ی جهانی حقوق بشر تدوین شود . در مورد قسمت دوم ، در پاسخ باید بگویم برای من باورها و اصول اجتماعی که به آن ها اعتقاد دارم مقدم تر از کسب درآمد و شهرت هستند . بله ، ممکن بود اگر من آن چیزی را می گفتم که مشهور است یا باب پسند بسیاری است یا حتی همانند بسیاری از همکارانم اصلا سکوت می کردم ، بیشتر شهرت می داشتم ، ولی من محبوب بودن را به مشهور بودن ترجیح می دهم و برای جایگاه هنری خود مسئولیت اجتماعی سنگینی می بینم . این مهم ، بهایی دارد که پرداخته و خواهم پرداخت و تاریخ قضاوت خواهد کرد .

 

      مهدی عبداللهی : با سلام ، من از هواداران پر و پا قرص شما هستم که 22 سال است عاشق شما هستم . اما سوال : آقای ستار هر چند در آلبوم آخرتان ( گلبانو ) به نظر من تحول بزرگی را نسبت به کارهای چند سال اخیرتان شاهد بودیم و به نظر می رسید در مجموع سطح کیفی کارها از نظر شعر و آهنگ و همخوان بودن با شان خواننده ی بزرگی چون شما بالا رفته ، اما می خواهم این سوال تکراری را یک بار دیگر از شما بپرسم چرا که هیچ وقت جواب واضحی در این مورد نداده اید و آن این است که : چرا هیچ گاه کاری در سبک کارهای قبل از انقلابتان انجام نمی دهید با این که می دانید ۸۰% از هواداران شما با شنیدن آن کارها هوادار شما شده اند . ضمن این که شما همیشه در پاسخ می گویید زمانه و نیازهای مردم عوض شده ، اما باید عرض کنم در مورد این قضیه چنین نیست و این جواب قانع کننده نیست چرا که خواننده هایی مثل گوگوش و داریوش با ادامه ی همان سبک موفق بوده اند . این کار شما تنها این را می رساند که آن کارها با علاقه و روحیات شخصی شما همخوان نبوده و دوباره شبهه ی این شایعه که از شما برای کنار زدن و محو کردن داریوش استفاده شده را به وجود می آورد . ممنونم اگه در آن سبک دوباره کار کنید چرا که همه ی ما هواداران مشتاقیم .

 

      ستار : قبل از هر چیز حقیقت این است که هیچ سازمان معتبری برای این گونه آمارهایی که عنوان نمودید اقدامی نکرده و این نوع آمار ها حدس و گمان هستند ، من اگر مرجعی ببینم که آمار گرفته و نشان می دهد ۸۰% از طرفداران فعلی و امروزی من از کسانی هستند که با آهنگ های دهه ی ۷۰ من هوادارم شده اند خوشحال می شوم که آن را مورد بررسی قرار دهم ولی چنین کاری صورت نگرفته است .

 

      در مورد این که هنرمندان دیگر با حفظ مسیرشان موفق بودند ، این سیاستی است که هنرمندان آزاد هستند برای خود در نظر بگیرند ، همان طور که من در سیاست گذاری کاری خود به نوع دیگری تصمیم گرفته یا می گیرم و نتیجه ی سیاست گذاری من در آلبوم های اخیرم مشخص است  و چون خوشبختانه در رقابت با کسی نیستم از نظر سیاست گذاری هم با کسی رقابت نمی کنم . در مورد بعدی خود شما می فرمایید " شایعه " یعنی خبری که اساسی ندارد . اگر از من برای کنار زدن و محو کردن داریوش استفاده شده بود پس به این معنی است که دوستان نزدیک داریوش مثل آقایان جنتی عطایی و بابک بیات و اردلان سرفراز به ایشان خیانت کردند چون به من ترانه و آهنگ دادند و مقدمات کنار زدن ایشان را فراهم آوردند . خیر این طور نبوده و نیست . برای کنار زدن یا محو هیچ هنرمندی ، نیاز به پدید آوردن هنرمند دیگری نیست . این مردم هستند که یک هنرمند را کنار می زنند یا به دست فراموشی می سپارند .


 


      امید صلواتیان : از آقای ستار عزیز بپرسید آیا در مورد این خفت و خواری که ایران به آن مبتلا شده آهنگی دارند ؟ ( که سر و صدا راه بیندازد شاید از خواب بیدار شدیم ! )

 

      ستار : کسانی که آهنگ هایی چون " گل پونه " ، " زندان آزادی " ، " عاشقان ایران " و بسیاری دیگر را نشنیده اند اگر ده ها آهنگ دیگر هم ساخته بشود ، نخواهند شنید .

 

    میلاد رحمانی : با سلام خدمت استاد گرامی ستار عزیز . می خواستم بپرسم با توجه به این که ایشان توانایی فوق العاده بالایی در اجرای موسیقی سنتی دارند چرا اخیرا کاری در مایه ی سنتی از ایشان شاهد نبوده ایم ؟

 

      ستار : علت این که تولیدات موسیقی سنتی چندان صورت نمی گیرد به خاطر این است که کمپانی های ضبط و پخش برای این گونه موسیقی ، بازاری نمی بینند . اما من در طول سال گذشته در سه برنامه ی تلویزیونی موسیقی سنتی اجرا کردم و نیز در شهر لاس وگاس کنسرت موفقی در موسیقی اصیل و سنتی داشتم .


      سیما چراغچی : سلام . خسته نباشید . می خواستم بدانم چرا ستار عزیز هرگز در بانکوک کنسرت نمی گذارند ؟

 

      ستار : من که نمی توانم خودم به آن جا بیایم ، من برنامه گذار نیستم . باید یک برنامه گزار دعوت کند . شما می توانید پیشنهاد خود را به یکی از برنامه گذاران در آن جا بفرستید .

 

      محمد جعفری : سلام جناب ستار عزيز و سلام جناب مكري  . مي خواستم بپرسم جناب ستار با مهستی عزیز خیلی برنامه های بزمی داشتند که بسیار زیبا بود ... چرا حالا چه تنها یا با هنرمند دیگری اجرا نمی کنند ؟ ترانه های بزمی آقای ستار واقعا زیباست .

 

      ستار : همان طوری که در بالا گفتم من اجرای تلویزیونی داشتم و در سال گذشته هم کنسرتی انجام شد . اگر برنامه گذاران در این خصوص برنامه ای ترتیب بدهند ، با کمال میل موسیقی سنتی و اصیل را اجرا می کنم . نا گفته نماند که من در تمامی کنسرت هایم حداقل یک قطعه ی کوچک از موسیقی اصیل اجرا می کنم .


      فریبا کریمی : سلام جناب آقای ستار ، با آرزوی سلامتی و تندرستی شما ، خواهشی که از شما دارم هر وقت در کاباره تهران دبی برنامه داشتید لااقل قبل از یک ماه مطلع باشیم و در ضمن آن جا برنامه خواهید داشت یا نه ؟ در ترکیه چطور ؟

 

      ستار : برای دریافت تاریخ برنامه ها ، مقالات  و اخبار ، می توانید به بلاگ رسمی من مراجعه کنید و با عضویت از طریق ایمیل یا " آر اس اس " آن ها را به طور خودکار دریافت کنید .


با سپاس ازهمه ی دوستان عزیز ، ستار


***

مراسم تقدیر و سپاس از پیشکسوتان سینمای ایران
با هنرمندی ستار و عهدیه

20 دسامبر در هامبورگ آلمان





بازخوانی ترانه ی " یوسف گم گشته " ی ستار در برنامه ی آکادمی موسیقی گوگوش
 

 
ـــــ دریافت کنید ـــــ
 
خوشحالیم و مفتخریم که نام بزرگ ستار باز هم از دهان گوگوش بیرون نیامد !
 
با اجرای این بازخوانی ارزش صدای ستار بیش از پیش آشکار گردید
 
***
 
ویدئوی " یوسف گمگشته " با صدای جاودانه ی ستار
 
 
 
تقدیم به شیدای عزیز و تعداد دیگری از دوستان که از طریق ایمیل خواستار این ویدئو بودند
 
***
 
ویدئوی " گل پونه " ی ستار ، کاری از « راد بهارلو »
 
همراه با تصاویر خاطره انگیز از ایران قدیم
 
 
ـــــ دریافت کنید ـــــ
 
***
 
دو ویدئوی کمیاب و خاطره انگیز از ستار
 
« مناجات »
 
 
ـــــ دریافت کنید ـــــ
 
« جنوبی »
 
 
 ـــــ دریافت کنید ـــــ

با تشکر از دوست گرامی " اصغر نوری "
 
***

« چند سخنی با تو »
 

Devolution
واپسگرایی

نویسنده :
ستار
 

فیس بوک هواداران ستار را " Like " کنید

( نظرات ثبت شده در بخش کامنت ها ، لزوماً بیانگر نظرات و عقاید مدیریت و نویسندگان وبلاگ نمی باشد )

:: ترانه ی " سیمین بری " منتشر شد ::

$
0
0
     

      رامین :
سرانجام ترانه ی « سیمین بری » که از آثار نوستالژیک و ماندگار موسیقی ایران است با اجرای ستار و ارسین منتشر شد . هر چند به عقیده ی من این ترانه را نمی توان جزو آثار درجه اول و شاهکار های ستار عزیز رده بندی کرد ، اما اثری است متفاوت و در نوع خود جالب ؛ بخصوص که در این ترانه ستار برای اولین بار به زبان ترکی نیز خوانده و در این زمینه هم هنرنمایی کرده است . از آن جایی که ترکی زبان مادری ستار نیست و این اجرای ترکی نیز بیشتر حالت تفننی دارد اما به هر حال شنیدن صدای شیوا و رسای ستار به زبان ترکی نیز برای هواداران بی شمار او خالی از لطف نیست . هم زمان با انتشار این ترانه جا دارد که نگاهی به خالق این ترانه و خواننده ی اصلی آن یعنی جمشید شیبانی بیاندازیم و در انتها نیز چند بازخوانی دیگر از این ترانه را به هواداران ستار تقدیم نماییم .

***
 
نگاهی به خالق ترانه ی " سیمین بری "

      جمشید شیبانی در سال ١٣٠١ در تهران و در خانواده ای هنرمند به دنیا آمد . او نوه‌ی دختری میرزا عبدالله ، پدر موسیقی ایران است و پدرش عنایت الله خان شیبانی از پیشگامان هنر نمایش در ایران به شمار می رود .

     
      وی فعالیت هنری را از سال ١٣١٧ با پیش پرده خوانی در تئاتر نصر آغاز کرد . در سال ١٣١٩ همزمان با افتتاح رادیو به همکاری با آن پرداخت و با اجرای ترانه‌ی " بی تو " عملاً موسیقی پاپ را در ایران بنیان نهاد . این اقدام او در ابتدا با مخالفت تعدادی از بزرگان موسیقی ایران ، از جمله بنان مواجه شد ولی در نهایت جای خود را به طور کامل در موسیقی ایران باز کرد .
 
      جمشید شیبانی در سال ۱۳۲۵ جهت ادامه تحصیلات به آمریکا آمد و در لس آنجلس مستقر شد و ضمن تحصیل در کالج سانتا مانیکا به عنوان خبرنگار هنری با مجلات داخل کشور از جمله تهران مصور همکاری داشت و با ستارگان معروف آن دوران هالیوود حشر و نشر داشت و با آن ها گفتگوهایی انجام می داد که در نشریات ایران چاپ می شد . او هم چنین موسیقی متن فیلمی به نام « زن ایده آل » از محصولات استودیوی مترو گلدوین مایر را در سال ۱۹۵۸ میلادی ساخت . دراین فیلم ستارگان معروفی چون کری گرانت و دبوراکر شرکت داشتند . در زمینه ترانه سازی پاپ جمشید شیبانی ترانه ی معروف « سیمین بری » را ساخت که در آن زمان گل کرد و هنوز هم به عنوان یکی از ترانه های معروف آن دوران از آن یاد می شود .

      جمشید شیبانی در طول سال های پس از انقلاب در لس آنجلس زندگی می کرد و در این شهر ضمن دایر کردن یک استودیوی صدابرداری انجمن موسیقی ایران را پایه گذاری کرد و برای خوانندگان معروفی چون ویگن ترانه ساخت . معروفترین ترانه های این دوران از زندگی هنری جمشید شیبانی ، « اصفهان » با صدای معین است . سیمین بری که در سال 41 یا 42 ساخته شده ، آهنگی در بیات اصفهان است و استاد ابراهیم صفائی (متولد 1291 همدان ) شعری روی آن سرودند و با ارکستر آقای زرآبادی اجرا شد .

 " سیمین بری "

سیمین بری گل پیکری آری
از ماه و گل زیباتری آری
همچون پری افسونگری آری
دیوانه ی رویت منم چه خواهی دگر از من ؟
سرگشته ی کویت منم نداری خبر از من

هر شب که مه بر آسمان
گردد عیان دامن کشان
گویم به او راز نهان
که با من چه ها کردی
به جانم جفا کردی

هم جان و هم جانانه ای اما
در دلبری افسانه ای اما
اما ز من بیگانه ای اما
آزرده ام خواهی چرا تو ای نو گل زيبا !
افسرده ام خواهی چرا تو ای آفت دل ها ؟

عاشق کشی شوخی فسونکاری
شيرين لبی اما دل آزاری
با ما سر جور و جفا داری
می سوزم از هجران تو ، نترسی ز آه من
دست من و دامان تو ، چه باشد گناه من

دارم ز تو نامهربان
شوقی به دل
شوری به جان
می سوزم از سوز نهان
ز جانم چه می خواهی ؟
نگاهی به من گاهی

يارب برس امشب به فريادم
بستان از آن نامهربان دادم
بيداد او برکنده بنيادم
گو ماه من از آسمان دمی چهره بنمايد
تا شاهد اميد من ز رخ پرده بگشايد

***

سیمین بری با اجرای جمشید شیبانی :

___ دریافت کنید ___

سیمین بری با اجرای ویگن :

___ دریافت کنید ___

سیمین بری با اجرای امیل ساین ( تصویری ) :

___ دریافت کنید ___

سیمین بری با اجرای دو صدایی ستار و ارسین :

___ دریافت کنید ___

 

 

« چند سخنی با تو »

 

Devolution
واپسگرایی

نویسنده :
ستار
 

فیس بوک هواداران ستار را " Like " کنید

( نظرات ثبت شده در بخش کامنت ها ، لزوماً بیانگر نظرات و عقاید مدیریت و نویسندگان وبلاگ نمی باشد )

:: عشق من ، شیرین بگو ! ::

$
0
0

عشق من ، شیرین بگو

SPEAK SOFTLY, LOVE

Speak softly, love and hold me warm against your heart

به آرامی با من سخن بگو عزیزم ! و من را صمیمانه در قلبت محفوظ بدار

I feel your words, the tender trembling moments start


حرفهایت را احساس می کنم ، لحظات لطیف و پرترس و لرز بین ما شروع شده

We're in a world, our very own

و ما در دنیایی هستیم که مال خودمان است

Sharing a love that only few have ever known


و عشقی را به اشتراک می گذاریم که کمتر کسی آن را دیده

Wine-colored days warmed by the sun

روزهای عاشقی ، گرم و سوزان و به رنگ شراب هستند

Deep velvet nights when we are one

و شب هایی که من و تو در آن ها ما می شویم

Speak softly, love so no one hears us but the sky

به آرامی با من سخن بگو عزیزم تا کسی جز آسمان صدایمان را نشنود

The vows of love we make will live until we die

و عهدهایی که تا آخرین روز زندگیمان زنده اند

My life is yours and all because

زندگی من مال توست ، و همه و همه به این خاطر است که

You came into my world with love so softly love

تو با آن عشق لطیف و پاکت وارد زندگی من شدی

Wine-colored days warmed by the sun

روزهای عاشقی گرم و سوزان و به رنگ شراب هستند

Deep velvet nights when we are one

و شب هایی که من و تو در آن ها ما می شویم

Speak softly, love so no one hears us but the sky

به آرامی با من سخن بگو عزیزم تا کسی جز آسمان صدایمان را نشنود

The vows of love we make will live until we die


و عهدهایی که تا آخرین روز زندگیمان زنده اند

My life is yours and all becau-au-se

زندگی من مال توست ، و همه و همه به این خاطر است که

You came into my world with love so softly love

تو با آن عشق لطیف و پاکت وارد زندگی من شدی

***

      راوی : بدون شک یکی از جاودانه های موسیقی متن فیلم های کلاسیک ، موسیقی عاشقانه ی " پدر خوانده " است که آهنگساز فقید ایتالیا ، نینو روتا آن را ساخته است و در سال ۱۹۷۲ بر روی فیلم پدر خوانده قرار گرفت و جایزه ی اسکار سال ۱۹۷۳ را در بخش موسیقی به خود اختصاص داد . لاری کیوسک برای اولین بار برای آن به انگلیسی ترانه نوشت و اندی ویلیامز این آهنگ را به نام " عشق من ، شیرین بگو " ضبط و پخش کرد . متن ترانه ی ایتالیایی و سیسیلی این اثر که با متن انگلیسی آن کاملا متفاوت است بعدها از بین ترانه های اپرای " نیروی تقدیر " از کارهای جوزپه وردی انتخاب و در چند اپرا اجرا شد .

اجرای زنده ی اندی ویلیامز را اینجا ببینید .

 
Andy Williams

      بعد از وی خوانندگان مطرح دهه ی ۷۰ آن را بازخوانی کردند که مهم ترین آن ها مربوط می شود به خواننده ی خوش صدای آمریکا ، آل مارتینو که در سال گذشته درگذشت ، جانی ماتیس و خواننده ی اتریشی ، انگلبرت هامپردینک که در دهه ی ۷۰ رقیب اروپایی الویس پریسلی محسوب می شد .

اجرای آل مارتینو را اینجا مشاهده کنید



Al Martino

اجرای جانی ماتیس را اینجا ببینید



Johnny Mathis

اجرای انگلبرت را اینجا مشاهده کنید



Engelbert Humperdink 

      اگر چه ده ها خواننده از ملت های دیگر در دنیا این اثر را بازخوانی کرده اند اما ستار عزیز اولین خواننده ی ایرانی است که آن را اجرا نموده است . این اجرای زیبا را در صفحه ی رسمی او در فیسبوک ( اینجا ) بشنوید .


 

 

ویدئوی بسیار زیبا و قدیمی ستار به نام " شازده خانم "

 

___ دریافت کنید ___

***

ویدئوی دیدنی و خاطره انگیز " همسفر "

با تشکر از اصغر نوری عزیز بابت ارسال این ویدئوی زیبا

___ دریافت کنید ___

***

اجرای زنده ی ترانه ی " گل سنگ " با صدای ستار

این ترانه حدود ۱۵ سال پیش در کشور آلمان اجرا گشته است

با تشکر فراوان از " نیسان شهیدی "

___ دریافت کنید ___

***

« چند سخنی با تو »

 

Devolution
واپسگرایی

نویسنده :
ستار
 

فیس بوک هواداران ستار را " Like " کنید

( نظرات ثبت شده در بخش کامنت ها ، لزوماً بیانگر نظرات و عقاید مدیریت و نویسندگان وبلاگ نمی باشد )

:: " ستار و ترانه های ماندگار " قسمت پنجم ::

$
0
0


فرستنده عکس : علی اسدی

***

     " ستار و ترانه های ماندگار " قسمت پنجم

      حـــــامـد : مهربان یاران ، درود ! پس از وقفه ای نه چندان کوتاه ، به ستّار برمی گردیم و آن همه صدا و ترانگی . اگر چه این کار که دوباره قلم به دست بگیرم و دیگر بار ، پیرامون آثار جاودانی بنویسم که ستار - این اعجوبۀ بی تکرار عرصۀ خوانندگی - مدت ها قبل ، عرضه داشته است شخصاً برای خودم نیز زیاد قابل پیش بینی نبود اما احساس کردم که در غیر این صورت ، در حقّ بخشی از آهنگ های بی مانندی که هنرمند محبوبمان پیش از انقلاب ، به اجرا در آورده است انصافاً اجحاف خواهد شد و با دقت بیشتر ملاحظه کردم که از قلم انداختن این چند ترانۀ واقعاً بکر و ناب ، منتهای سهل انگاری است ! می پرسید مثلاً کدام ترانه ؟ بی درنگ خواهم نوشت : " جنوبی " . ترانه ای که با اطمینان می توان گفت از شاهکارهای بی بدیل ستار به شمار رفته و نام او را تا همیشه بر پیشانی تاریخ موسیقی ایران ، ماندگار خواهد کرد . به راستی که ستار عزیز ، با جنوبی چشم و دل شیفتگان صدایش را تا دور دستهای این اقلیم هنرخیز ، روشنی بخشید و آن گاه که شمیم جانبخش این ترانۀ خوش آهنگ از حنجرۀ معطر وی به بیرون تراوید بی شک آفاق روان مشتاقان ، تا مدت ها مصفا گردید و رنگ و بویی تازه یافت . چه گوش ها که ترنم آن سرود را در یادمان خود سپرده چه قلب ها که به شوقش طپیده و چه برگِ گونه ها که بدین بهانه و بها به شبنم اشک ، گل آذین گشته است . همچنان که طنین این آوای موقر و متین در گسترۀ گهرپرور این سرزمین ، تا ابد الآباد به یادگار باقی خواهد ماند . و اینک ترانۀ ماندگار جنوبی ، سرودۀ جناب مسعود امینی و به آهنگسازی استاد منوچهر چشم آذر ... چه زیباست که این درس عاشقانه زیستن را که در مخمل صدای ستار پیچیده به اتفاق هم بارها و بارها دوره کنیم :

تو مث غروب ده ساده و ساکت و غریبی

مثل بارون پر نعمت ، مثل راهبه نجیبی

من دل خسته ی عاشق به تو لبریز نیازم

تو برام بمون تا من ، خونمو تو دهت بسازم

تو پر از خواستنی هستی ، مثل ده دیدنی هستی

تو برام قشنگ ترینی ، تو پناه آخرینی

من و تو رابطمون مثل هوا با تن برگه

تنامون عاشق موسیقی بارون و تگرگه

تو و من یه همصدای عاشقیم ، اجنبی نیستیم

ترس بی تو زنده بودن برا من وحشت مرگه !

تو پر از خواستنی هستی ، مثل ده دیدنی هستی

تو برام قشنگ ترینی ، تو پناه آخرینی

اهل هر مذهب و مسلکی مرامت خوبه

تو اصالتت سجل نخل سرسبز جنوبه

برگ شمشادی و بوت ، عطر گل محمدی

آرزوم موندن با تو ، همه ی صبح و غروبه

تو پر از خواستنی هستی ، مثل ده دیدنی هستی

تو برام قشنگ ترینی ، تو پناه آخرینی

***

      و اما قصۀ آهنگ بعدی که هر انسان منصفی به ناچار از آن به نیکی یاد خواهد کرد قصه ای از گونۀ دیگر است ، قصۀ دل های ناکام است و عشق های بی سرانجام . حکایتی غریب که یک تراژدی عاشقانه را به زیباترین وجه ممکن روایتگری می کند . در واقع بی هیچ گمان می توان به این حقیقتِ محض ، اذعان داشت  که " عروسک " از ماندگارترین ترانه هایی ست که ستار بزرگ تا امروز به اجرا در آورده و به تمامی دلباختگان صدای آسمانی اش تقدیم داشته است . عروسک ، چه تلخ ولی در عین حال شورانگیز و شیوا شهر بی عابر و خالیِ قلب یک عاشق را به تصویر می کشد که در میان آتش حسرتِ عشقی سوزان شعله ور است و فریاد و فغانش از این اشتیاقِ گریزان پردۀ گوش دنیا را به لرزه در آورده است اما صد افسوس که چونان همیشه عالم پیرامونش ناشنواتر از آن است که مفهوم التهاب این نعرۀ مهیب را آن چنان که باید و سزاست دریابد ! باری ، شکوهِ این آهنگِ فوق العاده استثنایی را به آهنگسازی استاد فریبرز لاچینی ، شعر بادقت و رقتِ جناب اردلان سرفراز و نفس گرم ستار به مروری دوباره می نشینیم تا میثاق دیرین خویش را با خالقان این اثر شگرف ، تجدید نموده ، به یاد آوریم :

می شد از بودن تو عالمی ترانه ساخت

کهنه ها رو تازه کرد از تو يک بهانه ساخت

با تو می شد که صدام همه جا رو پر کنه

تا قيامت اسم ما قصه ها رو پر کنه

اما خيلی دير دونستم تو فقط عروسکی

کور و کر بازيچه ی باد مثل يک بادبادکی

دل سپردن به عروسک منو گم کرد تو خودم

تو رو خيلی دير شناختم وقتی که تموم شدم

نه يه دست رفيق دستام نه شريک غم بودی

واسه حس کردن دردام خيلی خيلی کم بودی

توی شهر بی کسی هام تو رو از دور مي ديدم

تا رسيدم به تو افسوس به تباهی رسيدم

شهر بي عابر و خالی شهر تنهايی من بود

لحظه ی شناختن تو لحظه ی تموم شدن بود

مگه مي شه از عروسک شعر عاشقونه ساخت ؟

عاشق چيزی که نيست شد روی دريا خونه ساخت

      آن چه دربارۀ این شاه ترانۀ به یاد ماندنی ناگفته ماند این که سرایندۀ آن در آغاز ، تحت عنوان " مترسک " این شعر را ساخته و پرداخته بود که به دلیل جالبی ، این نام را بعداً به عروسک تغییر داد علت این تبدیل غیر منتظره در کتاب از ریشه تا همیشه تألیف اردلان سرفراز از زبان شخص وی شنیدنی تر است : « شما را به خدا عاشقانه تر از این شعر دیده یا شنیده اید ؟! حال ، ازحضرات ادارۀ نگارش ساواک بپرسید با کدام مجوز به سان لشکر مغول به استودیو حمله کرده و آهنگساز ، شاعر و حتی مهندس ضبط صدا را به اسارت بردند ؟! چرا که کسی حق نداشت حتی معشوق خویش را به طعنه " مترسک " بنامد که اهانت نابخشودنی به آستان حضرتشان بود ! به هر حال ، به زور و جبر و هزار و یک تعهد کتبی و شفاهی ، این ترانه آزادی اش را بازیافت به شرط  آن که اسمش به عروسک تغییر کند » .

***

      نازنین همراهان ! همچنان با این نگارنده بمانید که در مجال اندکی که باقیست بناست تا ترانۀ بی نظیر دیگری را به خاطر آوریم . آری ، باید دانست که همکاری ماهرانۀ ستار و فریبرز به این جا ختم نمی شود . بعدها موزیک محزون لاچینی و آوای حزین و مِهرآگین ستار دست فراهم دادند تا این هماهنگی به خلق " هنوز " منتهی گردد . هنوز را شهیار قنبری در سال 1976 میلادی و در تهران ، پیراهن ترانه پوشانید تا مثلث این سه هنرآفرین ، حماسه ای را بیافریند که تا دنیا دنیاست در قلب شوریدگان و سودائیانِ دلدادگی به یادگار مانده ، برای همیشه در ذهن همه ، شوق شیرین عاشقی را رقم زند ، با هم زمزمه اش می کنیم :

هنو ميشه تو چشات خیلی چیزا رو تازه کرد

میشه با گرگر دستای تو خیلی کارا کرد

میشه تو چشمای تو گم شد و مرد

میشه دریا رو به بغض تو سپرد

میشه با چشم تو رنگا رو شناخت

میشه بهترین ترانه ها رو ساخت

نگو دیره ! من از این فاصله ها بد جوری گریه م می گیره

نگو دیره ! من از این بیخودیا بد جوری گریه م می گیره

آره گریه م می گیره ، آره گریه م می گیره

میشه هر قصیده رو با چشم تو اندازه کرد

میشه تو چشمای تو قدیمی ها رو تازه کرد

همه کاشی کاریا ،  خرابه ها

همه ماشین دودیا ،  مثنویا

میشه فریاد زد و رفت تا ته دشت

میشه دریا شد و از خشکی گذشت

نگو دیره من از این فاصله ها بد جوری گریه م می گیره

نگو دیره من از این بیخودیا بد جوری گریه م می گیره

آره گریه م می گیره ، آره گریه م می گیره

آره گریه م می گیره

( پایان بخش پنجم )

فیس بوک هواداران ستار را " Like " کنید

( نظرات ثبت شده در بخش کامنت ها ، لزوماً بیانگر نظرات و عقاید مدیریت و نویسندگان وبلاگ نمی باشد )

:: ترانه ی FEELINGS با صدای ستار ::

$
0
0

FEELINGS

Feelings , nothing more than feelings ,
trying to forget my feelings of love .

Teardrops rolling down on my face ,
trying to forget my feelings of love .

Feelings , for all my life I'll feel it .
I wish I've never met you , girl ; you'll never come again .

Feelings , wo-o-o feeling ,
wo-o-o , feel you again in my arms .

Feelings , feelings like I've never lost you
and feelings like I've never have you again in my heart .

Feelings , for all my life I'll feel it .
I wish I've never met you , girl ; you'll never come again .

Feelings , feelings like I've never lost you
and feelings like I've never have you again in my life .

Feelings , wo-o-o feelings ,
wo-o-o , feelings again in my arms .

***

      راوی : احساسات آهنگی است برگرفته از یکی از ملودی های ساخته شده توسط آهنگساز نامی فرانسه لوو لوو گسته ، که در سال ۱۹۷۴ با صدای موریس آلبرت ، خواننده ی مکزیکی به شهرت جهانی رسید . این اثر در ابتدا به شکل تک آهنگی در سال ۱۹۷۴ به بازار آمد ولی یک سال بعد در سال ۱۹۷۵ در آلبوم کاملی از موریس آلبرت تحت همان نام مجددا ارائه شد . آهنگ احساسات در هفته ی اول انتشار خود به مکان ششم در چارت موسیقی پاپ و در مکان دوم در چارت موسیقی معاصر برای بزرگسالان در آمریکا رسید . در سال ۱۹۸۱ لوو لوو گسته ، موریس آلبرت را به خاطر شکستن حق مولف به دادگاه کشید و در آن اثبات کرد که ملودی آهنگ احساسات از یکی دیگر آهنگ های وی ساخته ی ۱۹۵۷ گرفته شده است . بعد از هفت سال کشمکش قانونی در سال ۱۹۸۸ دادگاه به نفع گسته رای داد و بر اساس حکم دادگاه آلبرت مجبور گردید که ۸۸% از درآمد و حق تالیف را به گسته واگذار نماید . از اینجاست که آهنگ احساسات به نام دو آهنگساز مشترک یعنی گسته و آلبرت ثبت است .



Mr Lou Lou Gaste with wife

      آهنگ احساسات در طبقه بندی موسیقی پاپ ، به عنوان یک آهنگ راک ملایم شناخته می شود و تا به امروز به بیش از ۲۰ زبان دنیا ترجمه و اجرا گردیده است . اصل این آهنگ بیش از ۱۵۰ میلیون نسخه فروش داشته و جزو یکی از ماندگارترین آهنگ های دنیا به حساب می آید. در بین اجراهای غیر انگلیسی این آهنگ ، اجرای اسپانیایی آن به نام سنتیمنتوس توسط خوزه خوزه مشهورترین است . متن ترانه ی این آهنگ در برخی کشورها توسط خوانندگان مختلف کمی تغییر داده شده ولی میزان آن تغییرات بسیار اندک بوده است . آهنگ احساسات توسط خوانندگان بسیاری ضبط و اجرا شده که از مهم ترین آن ها می توان به اجرای خولیو ، شرلی بسی ، الا فیتزجرالد ، نینا سایمون و انگلبرت هامپردینک اشاره کرد .



اصل آهنگ احساسات را با صدای موریس آلبرت اینجا بشنوید



اجرای الا فیتزجرالد را اینجا بشنوید


اجرای خولیو را از اینجا دریافت کنید


 
اجرای نینا سایمون را اینجا بشنوید



اجرای شرلی بسی را از اینجا دریافت کنید

***



Frank Sinatra In Iran 1975 with Shahbanou
     
      در ایران آهنگ احساسات توسط فرانک سیناترا در سال ۱۹۷۵ به همراهی جان دنور گیتاریست ، آهنگساز و خواننده ی آمریکایی که در آن سال ها تازه به شهرت رسیده بود هم در تلویزیون ایران و هم در برنامه های عمومی و خصوصی دربار اجرا شد . شخصا من هیچ گاه فکر نمی کردم که خواننده ی دیگری بتواند روزی این آهنگ را از اجرای شرلی بسی پر احساس تر انجام دهد ولی خوشحالم که اجرای ستار با او رقابت می کند . اجرای آهنگ احساسات را توسط اولین خواننده ی ایرانی ، ستار عزیز اینجا بشنوید .

فیس بوک هواداران ستار را " Like " کنید

( نظرات ثبت شده در بخش کامنت ها ، لزوماً بیانگر نظرات و عقاید مدیریت و نویسندگان وبلاگ نمی باشد )

:: ستار در ماهی که گذشت ::

$
0
0

از سرزمین مهر به گستردگی آفتاب ، از نژاد آریایی ، با فرهنگی پارسا ،

از تمدنی قدیمی تر از تاریخ ، نوین اما اصیل ، محبوب اما محجوب ،

صدایی به وسعت آفتاب . ستار صدای اهورایی ایران زمین ،

صدایی به گرمی آب های خلیج فارس و استواری کوه البرز .

صدایی از سرزمین مهر تا کشور آفتاب ، از خزر تا آرام .

***

      راوی : بی شک این روزها می توان از ستار به عنوان فعال ترین خواننده ی ایران نام برد . او در همین چند هفته اخیر چندین مصاحبه ی رادیو تلویزیونی داشته که به نظر من جالب ترین آن ها مصاحبه ی " وی آی پی " بود که در این مصاحبه آقای وارطان ، صاحب و مدیر شرکت ترانه هم حضور داشت . در این مصاحبه همه ی ما شاهد بودیم که به قول قدیمی ها " دود از کنده بلند می شود ". از نکات جالب دیگر این مصاحبه آن بود که ستار یک آلبوم از عکس های رفقا و دوستانش را جلوی دوربین به نمایش می گذارد که نشان می دهد این هنرمند ارزنده چقدر با مرام و با معرفت است . چند نفر از ما در غربت آلبوم عکس های دوستانمان را با خودمان داریم و از آن ها با علاقه و با ارزش نگهداری می کنیم ؟! این مصاحبه ی سه قسمتی را می توانید در فیسبوک رسمی ستار مشاهده کنید .


      فعال بودن ستار البته محدود به انجام چند مصاحبه نمی شود . همان طوری که می دانید تور سراسری و جهانی ستار از کانادا گرفته تا نروژ ، از اتریش تا دوبی و از سوئد تا لندن به زودی شروع می شود . برنامه های نوروزی ستار در بلاگ و صفحه ی فیسبوک رسمی ستار موجود است . اما نکته ی خیلی جالب در تورهای ستار ، به ویزه تور سراسری کانادا ، استفاده از گروه موزیک و نوازندگان جدید است که چند ماهی است که دارند هر یکشنبه تمرین می کنند و قرار است که ستار را با آهنگ هایی که در گذشته بر روی صحنه اجرا نمی شد همراهی کنند . تمرین گروه جدید در کانادا را اینجا مشاهده کنید .

***

      حالا که صحبت از فعالیت است ، چه خبر از آلبوم جدید ؟ خب ، در این مورد خود ستار عزیز خبرش را در فیسبوک عنوان کرده که بخشی از متن آن را اینجا برایتان پست می کنم : « آلبوم جدید توسط شرکت ترانه برای بهار ۲۰۱۲ برنامه ریزی شده که به بازار ارائه شود . سعی شده که مثل دو آلبوم قبلی ، در آلبوم جدید نیز همه نوع سلیقه در نظر گرفته شده باشد . در آلبوم جدید هم کار عاشقانه هست ، هم کار سنگین ، هم شاد و همین طور آهنگ سیاسی - اجتماعی . آلبوم ۸ آهنگ خواهد داشت که ممکن است تک خوانی سیمین بری و آهنگ عجب صبری خدا دارد که قبلا فقط به طور دیجیتال موجود بود این بار بر روی سی دی در بین آن ها باشد . تعدادی از آهنگ ها با همکاری : معینی کرمانشاهی ، هما میرافشار ، پاکسیما ، محمد حیدری ، کاظم عالمی ، منوچهر چشم آذر و دیگر دوستان است .

***

      علاوه بر فیلمبرداری ۱۲ تا از آهنگ های قدیمی ستار توسط امیر طاهریان ، فیلمبرداری موزیک ویدئوهای مربوط به آلبوم جدید هم شروع شده . حتما برای شما جالب است که بگویم ، من خودم علی ستارپور را در لوس آنجلس دیدم که از پاریس به آمریکا آمده تا چند ویدئو تهیه کند . این هم تصاویری از ویدئوهای آینده :

***

      یکی از جالب ترین ویدئوهای شر شده در فیسبوک ستار ، مربوط است به کودکی ۲۰ ماهه که آهنگ گل سنگم ستار را می خواند . این عمق تاثیر گذاری صدای ستار را بر روی خانواده های جوان نشان می دهد و این که نقش خانواده در تشویق فرزندانشان به گوش دادن به صدا و موسیقی درست و خوب چقدر مهم است . نکته ی جالب و روانشناختی این ویدئو این است که وقتی این طفل بخشی از آهنگ را یادش نمی آید و والدینش برایش می خوانند ، این طفل حرف والدین را تکرار نمی کند و در واقع به ادامه ی آهنگ می پردازد . بنازم به این حافظه ! ویدئو را اینجا مشاهده کنید .

___ دریافت کنید ___ 

 

***

      کنسرت بزرگ و جنجالی ستار و گلپا با استقبالی بی نظیر و پر از خاطره انجام شد . در حالی که سالن یونیورسال هیلتون برای ظرفیت ۲۰۰۰ نفر به طور نشسته بر سر میز تدارک دیده شده بود ، برنامه گذاران بنا به استقبال خیلی زیاد از این برنامه ی کلاسیک و موسیقی اصیل مجبور شدند چنان میزها را به هم بچسبانند که به سختی می شد از بین آن ها رد شد . تعداد بسیاری از حاضرین مجبور بودند پشت به صحنه نشسته و برنامه را از روی پرده ی بزرگ آویخته بر دیوار مشاهده کنند . به گفته ی خود برنامه گذار آن ها مجبور شدند ۷۰۰ صندلی به طور تنگاتنگ به سالن اضافه کنند و نزدیک به ۱۸۰ نفر هم دورادور سالن و بار به طور سرپایی نظاره گر برنامه باشند . این برنامه ی اصیل با ستار شروع شد و بعد از وی استاد گلپا به هنرنمایی پرداخت . در بین اجراها ، استاد گلپا چند سخن اعتراض آمیز خطاب به خوانندگان موسیقی اصیل در ایران عنوان کرد ( غیر مستقیم به شجریان ، ناظریان و شاگردان آنان ) که « شماها هیچ چیزی در ۳۳ سال گذشته به موسیقی ایرانی اضافه نکردید ، آن قدر مرغ سحر را خواندید که دیگر مرغ سحر نخ نما شد » و در جایی دیگر عنوان کرد : « برخی به چند جعبه میوه سیم وصل می کنند و به نام ساز جدید دم از نو آوری می زنند » و در جایی دیگر : «  می گویند برخی از خوانندگان داخل که قدیمی هم هستند ، بی نقص می خوانند ! قدیمی ترینشان هنوز با خواندن نت های پایین و بالا مشکل دارد و هنوز بعد از ۴۴ سال فقط وسط یک آواز را درست اجرا می کند ! » .  برنامه گذار و مردم در آخر برنامه ی استاد گلپا از او خواستند که آوازی را دو نفره با ستار اجرا کند که وی با پوزش از این که به خاطر کهولت سن خسته هستند این کار را در برنامه قرار نداد . گوشه هایی از برنامه ی ستار را در فیسبوک رسمی وی می توانید ببینید .

***

      چهارمین آهنگ خارجی ستار به نام " اگر بروی " در راه است . این یک کار پاپ استاندارد هست ولی از ملودی ویژه ای برخوردار است که در عین سادگی بسیار پیچیده می باشد ، چون بخشی از این ملودی از موسیقی کلاسیک آهنگساز بزرگ و صاحب سبک مجاری " فرنس لیست " گرفته شده . این آهنگ در عین آن  که غمناک و سنگین است ، متنی ساده ، عاشقانه و امیدوار کننده دارد . این از آن دسته آهنگ هاست که در عین سادگی یک خواننده بدون این که حواسش باشد ممکن است با کوچکترین درنگی خارج بخواند . وقتی این ترانه ارائه شد در مورد آن بیشتر خواهم نوشت .

***

      همخوانی ستار با خواننده ی اپرای ژاپن : به همت و دعوت آکادمی والم در انگلستان ، ستار و خانم کیکو کاگاوا ، خواننده ی برجسته ی اپرای ژاپن یک آهنگ کلاسیک به نام " باور دارم " را همخوانی خواهند کرد . بی شک این یکی از آهنگ هایی است که خواندنش کار هر کسی نیست و از جمله آهنگ های مشکل پاپ - کلاسیک محسوب می شود . خانم کاگاوا که شهرت کارهای اپراتیک او به شرق و ژاپن محدود نمی شود دارای لیسانس در خواندن اپرا و فوق لیسانس در موسیقی نمایشی است . او در نمایش ها و آثار بزرگی از اپرا از جمله " مادام باترفلای " ، " رومئو جولیت " و " کارمن " حضور داشته و از محبوب ترین چهره های اپرا در آمریکا ، به ویژه در کنسرواتور سانفرانسیسکو اپرا محسوب می شود و در شهرهای مختلف آمریکا اپرا تدریس کرده است . در مورد این اثر و خالقان آن بعدا بیشتر خواهم نوشت ؛ فعلا در این خصوص به پوستر زیر که نوشته " مرغوب ترین صداهای شرق " اکتفا می کنم : ( منبع : فیسبوک آکادمی والم )

***

      حضور ستار در سایت " تویتر ". علاوه بر بلاگ و فیسبوک ، می توانید فعالیت ها و مهم ترین اخبار مربوط به ستار را از طریق تویتر دنبال کنید . لینک رسمی تویتر ستار

***

      موزیک ویدئوی بسیار زیبای " کمتر گله کن " که به مناسبت ولنتاین ساخته شده بود با استقبال زیاد رو به رو شد . این ویدئو فقط در هفته ی اول نمایش خود در سایت رادیو جوان ۱۹۰،۰۰۰ بیننده داشته است . این ویدئوی زیبا را از اینجا مشاهده فرمایید .


 
( با حجم مناسب و کیفیت عالی )
 
***
 
ویدئوی اجرای زنده ی ترانه ی " سوغاتی "
 
 
 


« چند سخنی با تو »

از مسیر خارج نشوید !

نویسنده : ستار

فیس بوک هواداران ستار را " Like " کنید

( نظرات ثبت شده در بخش کامنت ها ، لزوماً بیانگر نظرات و عقاید مدیریت و نویسندگان وبلاگ نمی باشد )

:: مشکل با موسیقی رپ چیست ؟ ::

$
0
0

      راوی : حتما در مصاحبه های اخیر با تعدادی از خوانندگان از جمله ستار عزیز شنیدید که بسیاری از این عزیزان با موسیقی " رپ " موافق نیستند ! البته تعدادی هم هستند که اگر موافق هم نباشند حداقل جلوی دوربین مثل اندی می گویند که همه نوع آهنگی گوش می کنند و همه جور موزیکی را دوست دارند ! خب ، این هم یک راه برای جلب مشتری است چون در نتیجه طرفداران رپ مخصوصا رپ ایرانی ، با اندی چپ نمی افتند . در حالی که طرفداران رپ بعد از مصاحبه ی کسانی مثل ستار ( که آزاد است نظرش را بگوید ) با او به هم می زنند و تا جایی پیش می روند که در فیسبوک صفحه ای باز می شود به نام " ما خوانندگان رپ از ستار متنفریم ، به ما بپیوندید " که البته مسئولان فیسبوک در همان دو سه روز اول ، آن صفحه را به دلیل سخنان زشت و پست های تهدید آمیزش می بندند . حتی در یکی از پست ها ، تصویری درست کرده بودند که نشان می داد ستار را مورد سوء قصد و ترور قرار داده اند !!! اما چرا ؟ چرا نه تنها ستار بلکه حتی بسیاری از خانواده ها ( چه در ایران و چه در خارج ) با رپ موافق نیستند و تشویق می کنند که فرزندانشان به موسیقی دیگری علاقه مند باشند ؟ آیا کسانی مثل ستار ، از روی حسادت یا چشم و هم چشمی است که با موزیک رپ و هیپ هاپ موافق نیستند ؟ خیر ، این مطلب نمی تواند از روی حسادت باشد چون همه ی ما می دانیم که موزیک رپ ایرانی در ایران و بین ایرانی ها بسیار نو پاست و هنوز حتی یک خواننده ی رپ ایرانی چه در ایران و چه در خارج از ایران نتوانسته یک کنسرت داشته باشد که در آن بیش از ۵۰۰ نفر حضور داشته باشند . هنوز هیچ خواننده ی رپ ایرانی نتوانسته یک آلبوم کامل از طریق یک شرکت معتبر موسیقی به بازار بفرستد . موزیک رپ های ایرانی را هم که در سایت های iTune و CD Baby موجود است توسط خود ضبط کننده ی ایرانی به طور مستقل قرار گرفته که مورد حمایت هیچ کمپانی موسیقی نیست . تعدادی هم بر روی سایت رادیو جوان قرار دارد که اگر به تعداد بازدید کنندگانشان نگاه کنید می بینید که حتی میزانش از یک خواننده ی درجه ۴ در لوس آنجلس هم کمتر است و من حتی شک دارم که رپ ایرانی توانسته باشد بیشتر از ۱۰۰ دلار آهنگ فروخته باشد . اما در رپ خارجی داستان چیز دیگری است و اینجاست که بسیاری با رپ و هیپ هاپ مشکل دارند و اینجاست که خانواده های روشن و تیزبین برای فرزندان خود نگران هستند !


      اگر موافق باشید اطلاعات خود را اینجا با کمی بررسی موزیک رپ شروع کنیم بعد به نکات حساس و اجتماعی آن بپردازیم : در زبان انگلیسی بریتانیایی لغت رپ از قرن شانزدهم به بعد وارد زبان شد و به معنی TO SAY یعنی " گفتن " استفاده گردید . از قرن هجدهم این لغت توسط آفریقایی های مقیم آمریکا به معنی " صحبت کردن " استفاده می شود که امروزه معنی خودش را در موزیک رپ پیدا می کند . بنابراین رپ یعنی " سخن ریتمیک " و کسی که رپ انجام می دهد ، خواننده نیست ! چون اگر بود او را Singer می نامیدند . کسی که رپ انجام می دهد را " رپر " یا " گوینده ی ریتمیک " می گویند که با شکستن و چسباندن لغات و عبارات ، بیان خود را به گونه ی ریتمیک عنوان می کند . ریشه ی رپ در شهر ژوهانسبورگ در آفریقای جنوبی است و رپ یکی از اجزای مهم موسیقی هیپ هاپ به شمار می آید . می شود گفت که رپ به تنهایی و خودی خود موزیک نیست بلکه بخشی از موزیک هیپ هاپ است . موزیک هیپ هاپ هم ریشه در موسیقی راک دارد و از همین جاست که هر دو جزو موسیقی های اعتراضی هستند . موسیقی راک به ویزه راک سنگین یا هوی متال با فریاد و خشونت بر روی صحنه اعتراض خود را از کسی یا چیزی بیان می کند و حتی در جاهایی آلات موسیقی خود را بر روی صحنه می شکنند و هیپ هاپ با استفاده از الفاظ توهین آمیز و فحاشی در قالب گویشی سریع و رپ در بسیاری از مواقع ، اجتماع و کسانی را به باد ناسزا می گیرند . متاسفانه تعداد موزیک های هیپ هاپ که برای بیان الفاظ عاشقانه ، دوستی و مهر ساخته شده باشند انگشت شمار هستند . اما این رپ از کجا مطرح می شود ؟

      همان گونه که در تاریخ می خوانیم ، متاسفانه سیاه پوستان همیشه قربانی تحقیر ، کوچک بینی و نژاد پرستی بوده اند و این مشکل عدم مساوات اجتماعی در بین بسیاری از سیاه پوستان به نوعی عقده درآمده که با به دست آوردن کوچکترین فرصتی از آن برای مبارزه با نژاد پرستی و این که از سفید پوستان چیزی کم ندارند استفاده می کنند . بزرگ ترین فرصت و طلایی ترین آن را تلویزیون MTV به آن ها اهدا کرد . با روی کار آمدن ام تی وی ، بخشی باز شد به نام موسیقی سیاه پوستان ( BLACK MUSIC ) که به طور ۲۴ ساعته فقط موسیقی ساخته های سیاه پوستان را به نمایش می گذارد . بسیاری از رپر ها ، سازندگان و تولید کنندگان تصمیم می گیرند که از این رسانه برای بزرگ جلوه دادن جامعه ی سیاه پوستان استفاده کنند .


      پس شروع کردند به ساخت موزیک ویدئوهایی که در آن ، رپر ها و خوانندگان سیاه پوست جواهرات سنگین و گران قیمت به تن داشتند ، ماشین های لوکس و گران می راندند و دختران سفید و سیاه خودشان را برای آن ها هلاک می کنند ! در ابتدا این نوع ویدئوها و ساخته ها مورد پسند جوانان قرار می گیرد تا جایی که اگر از یک پسر بچه در آمریکا می پرسیدی می خواهی چه کاره بشوی ، می گفت می خواهم مثل اسنوب داگ رپر بشوم !!! چرا ؟ چون او خیلی باحاله ، دورش پر است از دختر ، لباس های گران دارد و ماشینش حرف ندارد !!! این نوع پاسخ ها والدین را به خود آورد که آیا این ها نمونه ها و الگوهای خوبی هستند ؟ رفته رفته موج اعتراضات مردم بیشتر و بیشتر شد و در نتیجه هالیوود و تلویزیون ام تی وی به دنبال چاره گشت که کاری انجام بدهد که این مارکت پول ساز از دست نرود . لذا طرح جدید مطرح شد و آن این که بیاییم هیپ هاپ را از جواهرات و دختر بازی در بیاوریم و چیزی تنش کنیم که هم سیاه پوست پسند باشد ، هم داینامیک باشد و هم خود را سالم نشان بدهد و این شد که تن مجریان هیپ پاپ و رپر ها لباس بسکتبال کردند !!! شورت بلند ورزشی و بلیز ژرسه و کلاه نقاب دار که برعکس یا چپکی به سر گذاشته می شود !


      به عبارتی از احساسات مردم به ورزش بسکتبال که بیشتر سیاه پوستان در آن مطرح هستند استفاده کردند تا هم موج اعتراضات خانواده ها را آرام کنند و هم مارکت جدیدی برای جنس نامرغوبی بسازند . رفته رفته شورت بلند بسکتبال جای خود را به شلوار لی گشاد که نصف باسن از آن بیرون است و شورت از زیر شلوار معلوم می شود داد . از پشت انگار بچه ای را می بینی که پوشکش آمده بیرون !!! این پوشش های خیلی نامرتب ، در رفتار های جوانان هم تاثیر گذاشته و آن ها را بی نظم و لاابالی کرده است . اما داستان در این جا تمام نمی شود ! خیلی از این سیاه پوستان و حتی سفید پوستان در موزیک هیپ هاپ به شهرت و ثروت بسیاری رسیدند که حتی برای خود فیلم سینمایی ساختند ، کمپانی مد لباس درست کردند و البته درگیر جرم و جنایات هم شدند .

      به جرات می توان گفت که از ۱۰ رپر تاپ دنیا ، ۸ نفر آن ها سابقه ی جنایی ، همکاری در قاچاق مواد مخدر و فعالیت مسلحانه دارند . امروزه گویش رپ برای خود فرهنگ لغت دارد چون بسیاری از گویش های آن خیابانی هستند و توسط بسیاری از مردم عادی قابل درک نیست . متاسفانه بسیاری از جوانان از جمله جوانان ایران بدون آگاهی و فقط از روی تبلیغات مصنوعی تلویزیون ها دنبال این نوع موزیک می روند و حتی بدون این که مفاهیم حرکت بدن و دست های رپر را بدانند ، آن حرکات را تقلید می کنند . اما آن چه که می شود پیش بینی کرد این است که هیپ هاپ و رپ هم به زودی مثل موزیک پانگ و بریک دانس کم رنگ و محو خواهد شد و چیز دیگری به جای آن خواهد آمد اما موسیقی با اصالت که در آن نیازی به فحاشی ، جیغ و فریاد ، برهنگی و زرق و برق نیست همیشه بر جا خواهد ماند .

در همین مورد بخوانید :

" در وطن خویش غریب "

نویسنده : رامین

***

      در پست قبلی ویدئوی یک پسر ۱۸ ماهه ی ایرانی را که طرفدار ستار بود و آهنگ گل سنگم را می خواند به اشتراک گذاشتیم ، از ایرانی ها که بگذریم تاثیرگذاری صدا و موسیقی درست در این جا معلوم می شود . قابل توجه نسلی که می گوید و عقیده دارد که موسیقی این ها عقب مانده است : خانواده ی Caili یک خانواده ی آمریکایی - فیلیپینی هستند که چندی است با کارهای ستار آشنا شده اند . تعدادی از آهنگ های ستار را تهیه می کنند و متوجه می شوند که دختر ۱۸ ماهه ی آن ها چقدر به موسیقی ستار تمایل نشان می دهد و هر وقت که آهنگ های ستار را می گذارند شروع می کند به جنب و جوش و رقصیدن . از طریق کمپانی ترانگل رود اینترتیمنت سراغ ستار را می گیرند و از وی درخواست می کنند که با دخترشان یک عکس یادگاری بگیرد .




جوان ترین طرفدار آمریکایی - فیلیپینی ستار که خیلی دوست دارد با آهنگ های ریتمیک ستار برقصد
این دختر خانم اسمش کللی است و ۱۸ ماه دارد


***

این هم یک پسر بچه ی آفریقایی - آمریکایی از طرفداران ستار که به کنسرت سال پیش ستار در شیکاگو رفته بود :



 


« چند سخنی با تو »

از مسیر خارج نشوید !

نویسنده : ستار

فیس بوک هواداران ستار را " Like " کنید

( نظرات ثبت شده در بخش کامنت ها ، لزوماً بیانگر نظرات و عقاید مدیریت و نویسندگان وبلاگ نمی باشد )


:: بهاران خجسته باد ::

$
0
0

بهار

گل نیست

شکوفه نیست

نه سبزه و

نه سفره ی هفت سین

بهار

تویی که هر سال

تکرار می شوی

تکراری اما ،

نه !

      بهار ( و ما ) عاشق است و زمين ( و تو ) معشوق . عشق بي تابي مي آورد و بهار بي تاب است ( همچون ما ) ؛ زمين اما آرام و سنگين و صبور ( همچون تو ) . زمين هر روز رازي از عشق به بهار مي داد و مي گفت : اين راز را با هيچ کس در ميان نگذار . نه با نسيم و نه با پرنده و نه با درخت . زمين مي گفت : هيچ مگو ، که خموشي رمز عاشقي است و عاشقي سينه اي فراخ مي خواهد . زمين مي گفت : دم بر نياور تا اين سنگ سياه الماس شود و اين خاک تلخ ، شکوفه ی گيلاس . رازها در دل بهار باليدند و بارور شدند و بالا آمدند ، و بهار چنان پر شد و چنان لبريز که پوستش ترک برداشت و قلبش هزار پاره شد ...

شايد اين شکسته پاره ها

ذره ذره اين ترانه ها

شايد بغض اين

گلوي خسته ام

در اين بهار

و روز نو

سر هفت سين نگاه تو

تحويل شود

فرا رسیدن نوروز باستانی ، یادآور شکوه ایران و یگانه یادگار جمشید جم بر همه ی ایرانیان پاک پندار ، راست گفتار و نیک کردار خجسته باد !

***

      ۱- ستار در سالی که گذشت ، سالی پر بار و پر کار را پشت سر نهاد ... ارائه ی ترانه هایی به زبان خارجی ، کنسرت های پرشمار و باشکوه ، تهیه و ساخت ویدئوهای جذاب و دیدنی و راهیابی برخی از این ویدئوها به بخش مسابقه در فستیوال های مهم و بین المللی و ... بخشی از فعالیت های ستار را در سال گذشته تشکیل می دهند اما از این میان آن چه بیش از بقیه به چشم آمد و سر و صدا به پا کرد خواندن ترانه هایی به زبان انگلیسی ( احساسات ، فرصتی برای ما ، عشق من شیرین بگو ) و نیز آذری ( سیمین بری ) بود .

      ۲- بهترین کاری که از ستار در سال ۸۹ منتشر شد بی تردید ترانه ی زیبا و موثر و شنیدنی " عجب صبری خدا دارد " نام داشت . ستار با بازآفرینی و بازخوانی این ترانه روحی تازه در آن دمید و به نوعی آن را برای همیشه به نام خود ثبت کرد . اما آن چه در این میان تاسف هواداران ستار را برانگیخت انتشار بسیار محدود ویدئوی این ترانه از شبکه های محتاط و بعضا ترسوی فارسی زبان بود که به علت وجود چند صحنه ی سیاسی از جنبش مردم ایران در این ویدئو از پخش آن سرباز زدند ! و این چنین شد که یکی از بهترین آثار ستار در سال های اخیر چندان شنیده نشد و بخصوص در داخل ایران بسیاری حتی مطلع نشدند که ستار چنین ترانه ای را خوانده است !

      ۳- انتشار اجراهای خارجی ستار همان گونه که اشاره شد مهمترین رویداد هنری ستار در سال گذشته بود . ستار با اجرای این ترانه های ماندگار برگی دیگر از هنر خوانندگی خود را رو کرد و این جای خالی را نیز در کارنامه ی هنری خود پر نمود . انتشار این ترانه ها ، بازخوردهای گوناگونی را در میان هواداران و شنوندگان برانگیخت . بسیاری از این که ستار با اجرای این ترانه ها خود را در مارکت خارج بیشتر از پیش مطرح نموده اظهار خرسندی نمودند و برخی نیز این اجراها را نپسندیده و نشانه ی بی توجهی ستار به سلیقه و خواست مردم داخل کشور دانستند حال آن که بسیاری از همین افراد گاه می گفتند که کاش صدای ستار را بر روی ترانه های خارجی نیز می شنیدیم . به هر حال در این میان پیمودن مسیر افراط و تفریط پسندیده نیست و نباید از نظر دور داشت که این آثار به نوعی کارهای تفننی برای ستار عزیز محسوب می شوند و توجه ستار به نیاز و توقع هموطنان داخل کشور را باید در آلبوم جدید ستار جستجو نمود . آلبومی که گفته شده در بهار امسال به بازار می آید و همان گونه که ستار عزیز وعده داده آلبومی قوی و در حد شان و آوازه ی ستار عزیز در راه است و این جاست که باید گفت ستار عزیز هیچ گاه عاشقان و هواداران این ور آبی خود را نیز از یاد نمی برد .

      ۴- امیر طاهریان ! نامی که در سال گذشته و در کنار ویدئوهای ستار بیش از هر نام دیگری شنیده شد . کارگردانی که بیشترین سهم را در تهیه ی ویدئوهای ستار در دو سال گذشته بر عهده داشته و ویدئوهای زیبای " اشک عاشق ، هراس و کمتر گله کن " دست پخت ایشان است . هر چند گاهی کم دقتی هایی از ایشان در زمینه ی ساخت ویدئو دیده می شود اما به هر حال همین که ستار عزیز به ایشان اعتماد دارد نشان دهنده ی تبحر وی در ویدئو سازی است . ویدئوهایی که کماکان نیز ساخت آن ها ادامه دارد و در سال جدید نیز شاهد تعداد دیگری از آن ها نظیر " سیمین بری ، مادر ، هنوز ، عروسک ، تصویر ، صدای بارون و ... " خواهیم بود که امیدواریم همگی زیبا و چشم نواز باشند . همچنین شنیده ها حاکی است که علی ستارپور نیز که برخی او را بهترین ویدئوساز سال های اخیر ستار می دانند مجددا آستین ها را بالا زده و ساخت چند موزیک ویدئو برای آلبوم جدید ستار را بر عهده گرفته است .

      ۵- عجبا از برخی کج اندیشی ها و افسوس بر مغرضان تهی مغز ! این ها جملاتی است لایق کسانی که برای کنسرت باشکوه ستار و گلپا به حاشیه پردازی و دروغگویی پرداختند مبنی بر این که این کنسرت که در تاریخ ۲۲ بهمن برگزار می شود در راستای همسویی ستار و گلپا در برگزاری جشن های ۲۲ بهمن برگزار گردیده و تدارک دیده شده است ! یعنی چشممان روشن که ستار هم به جرگه ی هنرمندان سرسپرده ی جمهوری اسلامی پیوسته است ! هر چه هم که ستار عزیز در فیس بوک توضیح داد که عزیزان ! این کنسرت به مناسبت ولنتاین است و تازه تاریخ دقیق آن به وقت ایران ۲۳ بهمن است نه ۲۲ بهمن و زمانی برگزار می شود که تمامی راهپیمایی های گروه های اپوزسیون خارج کشور هم به پایان رسیده و اصلا این به آن چه ربطی دارد و این حرف ها باز هم برای این تهی مغزان فایده نداشت و نمی رفت میخ آهنین در سنگ ! به راستی جای تاسف است برای این سطحی نگری و غرض ورزی که بدون هیچ دقت و تحقیقی به راحتی تهمت می زنند و انگ می چسبانند آن هم به هنرمندی که این وصله های ناجور به هر کس بچسبد به او چسبیدنی نیست و این موضوع را در طی دهه های اخیر با عملکرد شفاف خود در مبارزه با ارتجاع به روشنی به اثبات رسانده است .



      راوی : تصاویری از موزیک ویدئوی سیمین بری ( منبع فیسبوک ) . گفته شده این ویدئو برای عید نوروز پخش می شود . این طور که از تصاویر و عنوان روی عکس پیداست ، آکادمی والم در انگلستان این ویدئو را به شکلی کلاسیک ( تلفیقی از پوشش تاکسیدو و رقص دراماتیک باله ) به کارگردانی امیر طاهریان ساخته است . به نظر شخصی من این تصاویر خیلی چشمگیر هستند و این طور که به نظر می رسد ویدئویی پر سر و صدا در ایام نوروز خواهد بود و البته باید شاهد بازتاب آن در تلویزیون های ترکیه هم باشیم .

***

موزیک ویدئوی " سیمین بری " منتشر شد

      راوی : موزیک ویدئوی چشمگیر سیمین بری منتشر شد . همان گونه که از تصاویر این ویدئو مشخص بود و قبلا اشاره کرده بودم ، این ویدئو در یک حال و هوای کلاسیک ساخته شده که از یک سو قدمت و ارزش کلاسیک این اثر را به تصویر می کشد و از طرف دیگر دینامیک بودن موزیک پاپ را به بیننده ارائه می دهد ؛ عشق و دلبری را بدون هیچ مقدمه ای همچون سحر و جادو ، افسونگرانه بر روی صحنه نشان می دهد و عاشق و معشوق را بر روی صحنه با تلفیقی از رقص ایرانی و باله - دراما به نمایش می گذارد . ستار و ارسین هم با به تن داشتن تاکسیدو نه تنها ارزش کلاسیک این اثر را منتقل کردند ، بلکه گویی برای دیدن این نمایش باله - دراما راهی هستند . دختر رقصنده با پوشیدن نقاب نقره ای نقش " سیمین بری " نقره روی را بازی می کند و پسر خوش اندام با نقاب سرمه ای نقش یک عاشق پیشه را دارد که معشوق او را افسون خویش کرده است ولی به او کم محلی می کند . در جایی که نقاب نقره ای نماد سیمین است ، نقاب آبی پر رنگ ( سرمه ای ) نماد تکدر خاطر می باشد . نکته ی جالب دیگر این ویدئو اینجاست که زوج رقصنده بر روی ریتم آهنگ نمی رقصند و در اغلب صحنه ها متن و یا گویش ترانه را بازی می کنند . کما این که بر روی صحنه پسر رقصنده را درحال التماس " دیوانه رویت منم چه خواهی دگر از من " و دختر رقصنده را در پس زدن او شاهد هستیم . افسونگری در جلوه ی ویژه ی این ویدئو مستتر است و ویدئو از ادیت خوبی برخوردار می باشد . به نظر من به دلیل این که آکادمی والم در تهیه ی این ویدئو نقش داشته و از تهیه کنندگان اصلی این محصول به شمار می آید ، نظرات آن ها بر کارگردانی امیر طاهریان تاثیر مثبتی داشته و می شود گفت که کارگردانی این ویدئو را بهینه کرده است . امیر طاهریان نیز نشان داده که با این که خیلی جوان است اما می توان به او به عنوان کارگردانی با آینده ی درخشان اعتماد کرد . این ویدئو با پیامی انسان دوستانه و ذکر این جمله به اتمام می رسد : " تقدیم به صلح و عشق به زیبایی " .

___ دریافت کنید ___

***

حضور ستار در برنامه ی نوروزی صدای آمریکا

زمان پخش : سه شنبه اول فروردین 1391 از ساعت هفت صبح به وقت ایران

دو اجرای زنده از این برنامه

___ شازده خانم ___

 ___ حسرت ___

***

ویدئوی " عمو زنجیر باف " یکی از ده ویدئوی برگزیده ی نوروزی در شبکه ی " من و تو "

___ دریافت کنید ___

***

شش ویدئوی زیبا و خاطره انگیز از ستار

هدیه وبلاگ هواداران ستار به مناسبت نوروز باستانی

از تو خوندن

___ دریافت کنید ___

***

دخترم

___ دریافت کنید ___

***

کوچه

___ دریافت کنید ___

***

ساقی

___ دریافت کنید ___

***

پناه

___ دریافت کنید ___

***

شهر غم

___ دریافت کنید ___

با تشکر بی پایان از دوست عزیز « اصغر نوری »



« چند سخنی با تو »

از مسیر خارج نشوید !

نویسنده : ستار

فیس بوک هواداران ستار را " Like " کنید

( نظرات ثبت شده در بخش کامنت ها ، لزوماً بیانگر نظرات و عقاید مدیریت و نویسندگان وبلاگ نمی باشد )

:: ابعاد / تاثیر هوادار بودن ::

$
0
0
     
      راوی : ابعاد / تاثیر هوادار بودن


      به نظر من هوادار یا دوستدار یک خواننده شدن پنج بعد دارد . بعد اول این که صدای خواندن یک هنرمند به همراه ترانه و آهنگی دلنشین آن قدر جاذبه دارد که شنوده را حتی بدون دیدن چهره ی آن خواننده به خودش جلب می کند . بعد دوم ، زمان و مکانی است که شنیدن آهنگی دلنشین در ذهن شنونده خاطره ای چه خوش و چه غم انگیز می سازد و شنونده آن صدا و آهنگ را با خاطره خود عجین می داند و جلب خواننده می شود . بعد سوم می تواند جذابیت های ظاهری و باطنی باشد ، عواملی مثل تیپ ،  قیافه ، نوع لباس ،  رفتار و منش ، خصوصیت های اجتماعی و اخلاقی و غیره . بعد چهارم می تواند عوامل فنی و حرفه ای باشد که بیشتر برای قشر موسیقی دانان یا موسیقی شناسان یا حتی دانشجویان موسیقی و ادبیات آهنگین بارزتر است . بعد پنجم هم ممکن است بر اساس تقسیم اطلاعات ، تبلیغات ، روابط عمومی و استفاده از رسانه های گروهی باشد . البته ممکن است ابعاد دیگری هم باشد ولی ذهن این حقیر به آن ها قد نمی دهد .
 
      اما هوادار شدن و هوادار ماندن همواره با رشد یا تنزل عواملی چون : آگاهی ، شعور فکری ، تحصیلات ،  طبقه ی اجتماعی ، همنشینی با دوستان و آشنایان ، تبلیغات ، سیاست های اجتماعی ، اقتصاد و روابط خصوصی در حال تغییر و دست خوش نوسان بوده است . از این جاست که این نوسانات مانند بازار اوراق بهادار چیزی به نام " بورس " را برای هنرمندان به ارمغان می آورد ؛ یعنی گاهی آن نوسانات موجب بالا رفتن و " در  بورس " بودن هنرمندی می شود و گاهی موجب " کمرنگی " او .
 
      در رژیم سابق ، ما ۲۵ خواننده داشتیم که هیچ کدام کارشان و صدایشان شبیه به هم نبود . هر کدام هم مسیر خود را طی می کردند . مثلا شهرام شاد می خواند و کسی مثل داریوش غمناک . اما به قول آندرانیک : " ستار تکلیف خود را از همان روز اول مشخص کرد و در همه ی زمینه ها فعالیت کرد ، از موسیقی شاد گرفته تا سنگین ، از اصیل ایرانی تا سنتی " . به هرحال در آن زمان نقش هواداران و تاثیر آن ها بر روی در بورس بودن یک هنرمند بسیار محدود تر از امروز بود و بیشتر محدود می شد به میزان خرید کاست ، تلفن زدن برای آهنگ های درخواستی یا نهایتا شرکت در رای گیری یک مجله مثل زن روز یا جوانان . اما امروزه آن عواملی که در بالا نام بردم خیلی در کار یک خواننده و در بورس بودنش نقش دارد . امروزه به همان میزانی که هواداران تحت تاثیر آن عوامل قرار می گیرند ، به همان میزان هم بر روی آن عوامل تاثیر می گذارند . اینجاست که تاثیر پذیرفته و تاثیر گذارنده حتی ناخواسته ممکن است بانی زوال موسیقی و خواننده ی مورد علاقه ی خود باشند . به طور مثال در جایی که تبلیغات کاذب ، اطلاعات غلط ، آمارهای نادرست و تصاویر ساختگی جای آگاهی ، شعور و یا چهار بعد اول را می گیرد و شنونده را کورکورانه به خواننده ای جذب می کند ، ذهن تاثیر پذیرفته ی او از تبلیغات کاذب بر روی همنشینان و اطرافیان موثر واقع می شود و با انتقال تبلیغات کاذب و اطلاعات غلط موجب تولیداتی غیر واقعی می گردد که اگر چه در کوتاه مدت بزرگ و مهم جلوه می کنند ولی در دراز مدت ساختار توخالی آن ها خود را نمایان می سازند و آن وقت است که آن چه که از آن خواننده ی به بورس رسیده باقی می ماند فقط نامی کوچک خواهد بود و بس .

      نمونه ی این مطلب را هم در همین هفته های اخیر شاهد بودیم . شاید به نظر برسد که ۴۰ سال مدت زیادی است ، ولی اگر به روند تکامل و آگاهی خود خوب دقت کنیم می بینیم که چندان هم طولانی نیست و انگار دهه ی ۷۰ میلادی همین دیروز بود . چرا این را گفتم ؟ به خاطر این که برخی از خوانندگان توانستند بیش از چهل سال با عناوین و ابزارهای مختلف پشت پرده ای مخفی شوند اما بالاخره در چند روز گذشته دیدیم همان ابزار سازنده و کاذب ( رسانه ها ) و همکاران سر پوش گذار آن ها که از این افراد تصویری از خوانندگان حرفه ای ساخته بودند آن ها را به طور علنی به حقیقت خویش نزدیک کردند . به خاطر دارم که در واکنش به مقاله ی اولم که به نکات فنی و ضبط استودیویی برخی از این خوانندگان اشاره کردم ، بسیاری من و آقا رامین را به باد ناسزا بستند اما حال که سخن از دهان اهل فن درآمد ، دیگر جایی برای دل خوری باقی نمی ماند و این بلاگ ثابت کرد که با کمی بردباری و تحمل می تواند پایگاهی برای بیان واقعیت ها باشد . آینده ی این اشخاص روشن است و ما امیدواریم که هواداران و دوستداران آن ها تا دیر نشده به خود بیایند زیرا برای پذیرفتن حقیقت و بیان واقعیت هیچ وقت دیر نیست .

***

      اما نقش ما در قبال ستار عزیز چیست ؟ من شخصا در درجه ی اول به خاطر صدا و هنر ستار هوادار او شدم و در درجه ی دوم به خاطر شخصیت او . برای من اصلا مهم نیست که ستار در کجا و در چه سالنی و با چه ظرفیتی می خواند . بلکه برایم این موضوع مهم است که او سالم باشد و سالم بماند که بخواند !  به نظر من هواداران راستین ستار کسانی هستند که او را به خاطر هنرش و شخصیتش می خواهند و او را در هر شرایطی حمایت می کنند . ممکن است به نظر برسد که برخی با انتقاد به او قصد لطمه زدن دارند ولی من انتقاد به او را لطمه زدن نمی دانم و این کار فقط و فقط از هواداران تحصیل کرده ، با شعور و آگاه بر می آید ( البته اگر رعایت اخلاق و برخی ضوابط شده باشد) . اگر هنرمندی منتقد ندارد ، یعنی هوادارانش عامه هستند ! اما همه چیز هم با انتقاد و خرده گیری حل نمی شود . هواداران باید مشارکت داشته باشند و حضورشان فراتر از حرف و نظرپردازی باشد . نمی گویم آسان است ، نه ، خود من تا به حال سه مقاله با عکس فرستادم به رادیو جوان ولی تایید نشد و بدون هیچ دلیلی هیچ وقت در بلاگ گزارش های رادیو جوان ، مثل پوشش های ابی و گوگوش قرار نگرفت ! اما ما نباید دست از تلاش برداریم . من مطمئن هستم چون هنرمند ما واقعی است ،  چون هنرمند ما نتیجه ی رابطه نبوده و با معیارهای استثنایی سر پاست و پیش می رود ، در نهایت این تنها سمبل وقار موسیقی ایران ، یعنی ستار خواهد بود که در تاریخ هنر ما به اندازه ی یک قله از همه بالاتر خواهد درخشید .

 

نت ترانه ی " سرسپرده " به همراه اجرای اتودگونه و زیبایی از این ترانه

___ دریافت کنید ___

با تشکر از دوست و همراه همیشگی : امیر ... فصل پنجم

***

تصاویری از کنسرت های ستار در کوالالامپور ، منچستر و استکهلم

___ دریافت کنید __

با تشکر فراوان از راوی

***

« چند سخنی با تو »

از مسیر خارج نشوید !

نویسنده : ستار

فیس بوک هواداران ستار را " Like " کنید

( نظرات ثبت شده در بخش کامنت ها ، لزوماً بیانگر نظرات و عقاید مدیریت و نویسندگان وبلاگ نمی باشد )

" ستار و ترانه های ماندگار " قسمت ششم

$
0
0
     
     
      حامد
: " ستار و ترانه های ماندگار " قسمت ششم


      وقتی به ترانه های پیش از انقلاب ستار برمی گردیم و پروندۀ پر افتخار آن دوره از فعالیت های هنری وی را با دقت مورد بازبینی قرار می دهیم با تعداد زیادی از ترانه های منحصر به فرد روبرو می شویم که دربارۀ هر کدامشان از زوایای مختلف می توان به تفصیل سخن گفت در واقع ستار در آن روزها با تکیه بر نیروی جوانی و به پشتوانۀ خلاقیت های ذاتی خود در زمینۀ هنر خوانندگی چنان کاخ استواری از ترانه را بنیاد نهاد که همچنان و هنوز در برابر بهت دیدگان ما خود نمایی می کند . به دنبال مطالب گذشته و در ادامۀ مرور جاودانه های ستار در اینجا به ترانه ای می رسیم که در نگاه شیفتگان موسیقی از هر حیث خاطره ساز و استثنایی ست ، آهنگی نام آشنا که هر چند قدیمی ست اما برای مشتاقان ملودی های رمانتیک همواره تازگی های خاص خود را به همراه داشته است . این بار نیز خالقان " تصویر " ( ترانۀ به یاد ماندنی دیگری که قبلاً شرح داده شد) به یاری و مساعدت هم شاهکاری ستودنی آفریدند و با ارائۀ پروژه ای ماندگار تحت عنوان " شمع نیمه جون " سند افتخار دیگری را در کارنامۀ همکاری های خویش به ثبت رسانده و برای آیندگان به یادگار گذاشتند . باری ، شعر دلنشین فرهنگ قاسمی ، آهنگ دل انگیز فریبرز لاچینی و آوای دلپذیر ستار سه ضلع مثلثی را تشکیل داد که تلفیق آنها به خلق اثری ارزشمند به نام " شمع نیمه جون " یا " شب و شمع " منجر و منتهی گردید . چه زیباست که دیگربار ، این درس عاشقی را به اتفاق هم دوره کنیم :

مثل شمع نیمه جون داره میسوزه تنم
کسی باور نداره این تن خسته منم
خیره مونده به افق چشم انتظار من
همزبون شعله ها داد من هوار من
قصۀ زندگی من قصۀ ماه و پلنگ
قصۀ رفتن و موندن قصۀ شیشه و سنگ
شب به پایان نرسونده شعلۀ آخر من
صبح صادق ندمیده روی خاکستر من
شعله از سرم گذشت آشنایی نرسید
قطره قطره شد تنم در فضای شب چکید
هر چی گفتم ، نشنید کسی جز سایۀ من
تو که با من میمیری سایه ! فریادی بزن
بیصدا سوختم و ساختم در دل این شب درد
از تنم چیزی نمونده غیر خاکستر سرد
غیرتم می کُشد ، اما روشنی بخش شبم
می رسم به صبح صادق با همه تاب و تبم
مثل شمع نیمه جون لحظه لحظه جون به لب
داره می سوزه تنم ، بی صدا در دل شب
اوج التهاب من - آخرین لحظۀ شب -
پیک صبح شب شکن می رسه خنده به لب
تا شب از پا ننشست صبح صادق ندمید
تنم آسوده نشد تا به آخر نرسید ...
     
      حال اگر در این پاراگراف بنا باشد به یک زوج هنری اشاره شود که در کنار ستار مثلث بی نقص دیگری را تشکیل داده و او را در تولید بسیاری از ترانه های ماندگار یاری رسانده اند بی تردید آن دو نفر عبارتند از اردلان سرفراز و فرید زلاند که در آفرینش تعداد زیادی از آثار بی تکرار ستار نقش عمده و اساسی ایفا کرده اند . به عنوان مثال آهنگ های بی مانندی چون بهت ، عسل ، غزل و دلتنگی نتیجۀ مستقیم این همدلی و هماهنگی ست . البته در کنار نام سرفراز اسامی مجموعه ای از ترانه های ناب همچون زخم ، وارث ، دشمن و بت شکن نیز به میان می آید چرا که شعر تمام این ترانه های شورآفرین هم سرودۀ اردلان است . البته ما از این میان به شاه ترانه ای خواهیم پرداخت که برخلاف نامش اتفاقاً از دیرباز مرهم دل های آتشین و تسکین آلام جان های حزین بوده است . آری آهنگی فوق العاده دلچسب که حاصل همکاری مثلث بالا یعنی زلاند ، سرفراز و ستار است و درجمع هواداران ، تحت عنوان " زخم " شهرت یافته است .  زخم در حقیقت ماجرای خوشبختی موقت دلباخته ای مغموم است . یک عکس فوری است از لحظه ای عاشقانه اما کوتاه که همانند عبور ناگهانی یک تیر ، زودگذر است و نا پایدار . گویا شاعر در این ابیات ، لبخند کمرنگ عاشقی آشفته را قاب گرفته و چون یک نقاشیِ تراژیک در معرض دید همگان قرار داده است . خواندن دوبارۀ این ترانۀ دل انگیز و دوست داشتنی در اینجا خالی از لطف نیست :

حس داشتنت یه آن بود عمر یک لحظۀ کوتاه
عمر کوتاه یه لبخند فرصت یک نفس و آه
اگه صد سال تو رو داشتم برام انگار یه نفس بود
با تو آسمون و داشتم اگه خونه م یه قفس بود
لحظه های موندن تو اگه زود بود یا اگه دیر
معنیه یه لحظه می داد ؛ لحظۀ عبور یک تیر
بودنت شروع یک زخم از عبور لحظه ها بود
زخم دوست داشتنی من واسه مرگ بیصدا بود
حس از دست دادن تو حس از دست رفتنم بود
لحظۀ سوزش این زخم سردی مرگ تو تنم بود
وقت خوب داشتن تو هر چی بود زیاد یا کم بود
عمر من بود که تموم شد یه نفس بود و یه دم بود
     
      ناگفته پیداست که ستار ؛ این شاگرد مستعدِ دبیرستان اقبال که در سن بیست و دو سالگی با اجرای " خانه به دوش " اولین قدم در مسیر هنری خویش را محکم برداشت هم اینک با چهل و چهار سال سابقۀ خوانندگی ، نام خود را چون ستاره ای درخشان در آسمان ترانۀ ایران حک کرده و نیاز چندانی به اینگونه معرفی ها ندارد اما چنانکه قبلاً هم خاطرنشان کرده ام نیت اصلی و انگیزۀ اولیۀ من از طرح این مباحث و ارائۀ این سری مطالب تأکید بیش از پیش بر نقش کلیدی ، تعیین کننده و انکارناپذیری ست که انتخاب درستِ شعر در ماندگاری یک ترانه داراست که براستی از اهمیت محوری این گزینشِ بجا و مناسب به سادگی نمی توان چشم پوشید .

      در اندک مجال باقیمانده و انتهای این سلسله مقالات ، طبق روال معمول در این بخش به سومین ترانۀ جاودانۀ ستار می پردازیم ، آهنگی جذاب ، شنیدنی و جانبخش که در پیوند با لحن ملایم و روح نواز خوانندۀ محبوبمان به عظمتی مثال زدنی انجامیده که هر فطرت پاک و ذهن منصفی را در مقابل خود به تمجید و تحسین وامیدارد . حکایت " کاشکی " داستانی از نوع دیگر است قصۀ عشق است و شیدایی ، بیانگر درماندگی شانه های نحیفی ست که بار اندوه یار را طاقت نمی آورد و چارۀ رهایی از سنگینی هجران را در سرگذاشتن به بیابانِ جنون جستجو می کند . " کاشکی " محصول تلاش مشترکی ست از ایرج جنتی عطایی ( ترانه سرا ) ، منوچهر چشم آذر ( آهنگساز ) و صدای خوش و طنین گرم ستار که در خاتمۀ کلام آن را زیر لب تکرار می کنیم :

کاش با اندیشه ها بیگانه بودم
کاشکی دیوانه ی دیوانه بودم
کاشکی در رندی این مرد رندان
چاره گر با چاره ای رندانه بودم
کاشکی دیوانه بودم ،  تا دلم غمگین نمی شد
یا چنین بر دوش صبرم ،  بار غم سنگین نمی شد
من جهانی می پسندم ،  خالی از هر ناروایی
دوست دارم زندگی را با صفای بی ریایی

 
" پایان "



پس از شش سال انتظار و بیقراری :

آلبوم جدید ستار همراه با ویدئوهای مربوط به آن به زودی توسط شرکت ترانه ارائه می گردد !

***

« چند سخنی با تو »

از مسیر خارج نشوید !

نویسنده : ستار

فیس بوک هواداران ستار را " Like " کنید

( نظرات ثبت شده در بخش کامنت ها ، لزوماً بیانگر نظرات و عقاید مدیریت و نویسندگان وبلاگ نمی باشد )

:: بررسی گستره ی صدای ستار ::

$
0
0

   

       امیر ... فصل پنجم : صدای تنور ، صدای شش دانگ ، نت Do بالا و ... !

      این ها واژگان و اصطلاحاتی بود که سه - چهار سال پیش در دنیای اینترنت بر سر زبان بسیاری از هواداران بعضی از خوانندگان بود و گر چه قریب به اتفاق ایشان با مفهوم این اصطلاحات کاملا بیگانه بودند اما چنان با غرور و هیجان ، نظرات کاشناسانه ی ! خود را در این زمینه ابراز می کردند که گاه برای آنان که آشنایی مختصری با مبانی موسیقی داشتند ، سخنان این افراد قرین لطیفه ای نمکین بود و بس !!!  مثلا می گفتند تنها دو یا سه نفر در جهان توانایی اجرای فلان نت را دارند ! که آن دو نفر دیگر هم در سطح کیفی که خواننده ی محبوب ما می تواند اجرا کند ، نیستند ! ... هر چند بودند تعداد معدودی که هم آگاهی داشتند و هم انصاف . از طرفی هواداران ستار نیز در همان زمان خواهان بررسی گسترده ی صدای ستار بودند و گر چه چندین بار قصد داشتم تا این درخواست را اجابت کنم لیکن مجال چنین بررسی هیچ گاه آن چنان که شایسته بود فراهم نشد اما همینک که غبار هیاهو ها و هیجان های موسمی فرو نشسته می توان با نگاهی شسته و شفاف و منصف ! به تماشای این گستره بنشینیم .

      البته آن چه در این مقال می خوانید ، قسمتی از بررسی هایی ست که در همان زمان صورت گرفت و دیگر هیچ گاه حال و مجال بررسی کامل ِگستره ی صدای ستار دست نداد ! لیک همین مختصر می تواند حداقل های ظریف صدای بلورین ستار را برای دوستداران و عاشقانش نمایان سازد .

      بد نیست ابتدا با مفهوم برخی از اصطلاحات آشنا شویم :

      به طور کلی « وسعت صدا های اصلی موسیقی ، یعنی پهنه ای از بم ترین تا زیرترین اصوات ، متجاوز از 60 صوت ( 1 ) را در بر می گیرد ، در حالی که نت ها فقط هفت نام دارند ( دو - ر - می - فا - سل - لا - سی ) در واقع این پهنه ی گسترده ، پس از هفتمین نت ، نام آن ها از آغاز تکرار می شود . به گفته ی دیگر ، در ادامه ی پهنه ی اصوات موسیقی همواره پیش از هر نت ( دو ) ، نت ( سی ) ، و پس از هر نت ( سی ) ، نت ( دو ) قرار دارد . این تکرار تا پایان یافتن اصوات موسیقی ادامه می یابد . البته بسامد نت های تکرار شونده هر بار دو برابر بسامد نت های همنام پیشین است ؛ به فاصله ی این دو نت همنام " اکتاو " گفته می شود » . ( 2 )

      دانگ ( Tetracorde ) : فاصله ی چهار نت پی در پی را یک دانگ می گویند مثلا از نت دو تا فا را یک دانگ گویند پس هر اکتاو دو دانگ است .

      بدون شک دوستان با دسته بندی صدا ها  آشنایی دارند : ( باس ، باریتون ، تنور ، آلتو ، سوپرانو ) . بدیهی ست که صدای مرد ها نسبت به زنان بم تر است و البته به تجربه می توان گفت که معمولا صدای مرد ها گستره ی بیشتری از نت ها را هم شامل می شود ! پس صدای مرد ها در حیطه ی باس ، باریتون و تنور قرار دارد و زنان در دسته بندی آلتو و سوپرانو قرار می گیرند . در بین مردها صدا هایی که در دسته ی تنور قرار می گیرند نت های زیرتری ( اوج ) را می توانند اجرا کنند . چنین دسته بندی از موسیقی غرب سرچشمه می گیرد لیکن در موسیقی ما این طبقه بندی ها بیشتر حالت تجربی دارد ! مثلا ما به صدا هایی که زیر هستند چپ کوک می گوییم . تجربه نشان داده در موسیقی ایرانی ، صداهای که کاملا چپ چپ هستند ( در مردها ) گوش شنونده را خسته می کنند . بعضی صدا ها مانند صدای ستار چیزی مابین باریتون و تنور هستند یعنی هم نت های بم را به خوبی پوشش می دهند و هم نت های اوج را . در موسیقی ایرانی به چنین صدا هایی ، چپ بم می گویند . به تجربه می توان دریافت چنین صداهایی بهترین نوع صدا برای موسیقی ایرانی هستند . همان گونه که پیشتر گفته شد ، آن چه در ذیل می آید نشان دهنده ی گستره ی کامل صدای ستار نیست ! زیرا این کار مستلزم بررسی تمام آثار ایشان است در حالی که من فقط چند کار را مورد بررسی قرار داده ام !

      ستار در آلبوم " به یاد داریوش رفیعی " در آواز بیات ترک در قسمت اوج ، تحریری دارد که روی نت های لا و سی است ( یعنی فقط یک نت پایین تر از همان نت دو بالایی که معرف حضور دوستان است ! ) و در همین تحریر برای لحظاتی نت دو بالا نیز گرفته می شود ! و نیز اجرایی زنده از ترانه ی مرغ سحر توسط ستار ، در همین وبلاگ موجود است که تا نت سل دیز پایین می آید . فاصله ی بین این دو نت حدود دو و نیم اکتاو می شود که گستره ی بسیار مناسبی برای یک خواننده است ! اما آن چه قابل تحسین و حائز اهمیت است حفظ تمام فاکتور های صدای ستار در هر دو نت های اوج و بم است ؛ به عبارت بهتر صدای ستار در این گستره از بم ترین نت تا زیرترین آن کاملا شارپ و شفاف است و کشش و مکث بسیار خوبی هم در اوج دارد و صوتی که به گوش می رسد کاملا موسیقیایی ست نه یک صوت فیزیکی ! اما آن چه که شخصا برای من همیشه شگفت انگیز است تحریرهای استثنایی ، لطیف و فوق العاده ی ستار عزیز است . به طور کلی ستار یکی از ژوست ( just ) خوان ترین و قدرتمند ترین آوازه خوانان موسیقی ماست و گزافه نیست که او را هنرمندی با معیارهای استثنایی بدانیم !

      گر چه من قصد داشتم که اجرای این نت ها را توسط بعضی از هنرمندان دیگر مانند هنرمند گرامی جناب آقای ابی نیز در همین جا مورد بررسی قرار دهم تا کشش و کیفیت بسیار مناسبی که ستار روی نت ها دارد بر همگان بیش از پیش آشکار گردد لیکن بیم آن را داشتم که چنین مقایسه ای بیش از آن که بار  آموزشی داشته باشد - برخی از دوستان - آن را از دید زور آزمایی ! انگارند پس از خیر چنین مقایسه هایی گذشتم ! لیکن در پرسه زنی های اینترنتی ! به اجرایی از ستار برخوردم که گر چه احتمالا دوستان این فایل را شنیده اند اما مرور دوباره ی آن در ذیل این مطلب خالی از لطف نیست :

 
اجرای دو صدایی ترانه های باران می بارد امشب و شازده خانم توسط ستار و امید !

 
 


      پانویس ها :

      ( 1 ) ارگ کلیسا بیش از 60 نت را می تواند اجرا کند !

      ( 2 ) کتاب " تئوری بنیادی موسیقی " نوشته ی استاد پرویز منصوری ؛ صفحه ی 33 .

 


 

       رامین : درود ! بعد از راه اندازی فیس بوک و توییتر ستار و نیز بلاگ رسمی ایشان به نظر می رسد که دیگر نیاز چندانی به وجود پایگاه های اینچنینی نباشد . این وبلاگ به زعم بیشینه ی دوستان در مدت مدیدی که خبری از فیس بوک و توییتر و بلاگ رسمی و غیرهم نبود رسالت خود را تا حد امکان و توان انجام داد و اکنون بسیار خرسندیم که با وجود این پایگاه های جهانی احساس می کنیم که بار بزرگی از دوش ما برداشته شده و دوستان و عاشقان ستار به راحتی می توانند با مراجعه به این پایگاه ها از جدیدترین اخبار و تحولات در مورد هنرمند مورد علاقه ی خود آگاهی یابند و استفاده ی لازم را بنمایند . هر چند فیس بوک ستار بیشتر جنبه ی اطلاع رسانی دارد و کمتر به جنبه های ژورنالیستی و تحلیلی می پردازد با این همه تقریبا نیازهای مراجعه کننده ی امروزی را بر طرف می کند و کمتر نیازی به مراجعه به سایر بلاگ ها و سایت ها برای این قشر باقی می ماند . فلذا ! بعد از نزدیک به هفت سال وبلاگ نویسی و تلاش برای رسیدن به اهداف این پایگاه ، از این پس فقط هر از چند گاهی در خدمتتان خواهیم بود و چیزکی خواهیم نوشت و دوستان علاقه مند را برای اطلاع از جدیدترین اخبار ستار به سایت های مزبور که نام بردیم ارجاع می دهیم و خود ما نیز در کنار هزاران هوادار ستار در فیس بوک و توییتر به حمایت از ستار عزیز ادامه خواهیم داد و فقط هر جا که لازم باشد و ضرورتی احساس گردد یا مطلبی برای نوشتن داشتیم که فراخور حوصله ی خواننده ی امروزی نیز باشد در خدمتتان خواهیم بود .

***

      به دلیل اهمیت موضوع و پاسخ های ستار عزیز که می تواند جوابگوی سوالات بسیاری از دوستان در روزهای اخیر باشد مطلب زیر تحت عنوان " پاسخ به سوالات مکرر و مشترک " عینا از فیس بوک ستار نقل می گردد :

      - از آلبوم جدید چه خبر ؟

      همان طوری که قبلا به اطلاع رسید ، آلبوم " چهل سال خاطره " آماده شده و به زودی از طریق شرکت ترانه پخش خواهد شد . این آلبوم محصولی مشترک از کمپانی من و شرکت ترانه می باشد . اگر چه آلبوم به طور کامل از طریق شرکت ترانه بر روی سی دی ارائه خواهد شد ، چند آهنگ از این آلبوم نیز برای تهیه از طریق سایت های  سی دی بیبی و آیتون پیشاپیش برای تهیه و دانلود قابل دسترسی خواهند بود . تاریخ دقیق انتشار الکترونیکی آهنگ ها به زودی اعلام خواهد شد .

      - آیا قصد بازنشستگی دارید و آلبوم جدید کار آخر شما خواهد بود ؟

      قبلا هم ذکر کرده بودم که به بازنشستگی فکر نمی کنم و تا زمانی که توان داشته باشم خواهم خواند . و خیر این آلبوم آخر نخواهد بود .

       - آیا قصد ندارید برخی از آوازهای قدیمی را بازخوانی نمایید ؟

      مذاکرات بر سر تهیه ی یک آلبوم ۴ یا ۵ آهنگی از کارهای استاد بنان با همراهی پیانو شروع شده . به احتمال قوی چند آواز از مرحوم بنان را بازخوانی خواهم کرد . ولی تاریخ آن مشخص نیست .

      - آهنگ های خارجی که اعلام شده بودند به زودی می آیند کی پخش می شوند ؟

       آهنگ " اگر بروی " در اول ماه آینده ، آهنگ " باور دارم " در روز صلح در ماه سبتامبر ، آهنگ " قصه عشق / از کجا شروع کنم " در اواخر سبتامبر . آهنگ های اریجینال برای اولین آلبوم رسمی و خارجی من توسط والم پروداکشنز تهیه شده که در حال تنظیم هستند و در سال  ۲۰۱۳ به احتمال قوی از سوی شرکت سونی ارائه خواهد شد .

      - شما در مصاحبه های اخیر خود از مذهب صحبت کردید ، با توجه به این که اکثریت مردم داخل ایران مذهبی هستند ، آیا از این که شهرت خود را از دست بدهید نگران نیستید ؟

      خیر ، اگر قرار باشد که من فقط حرف هایی را بزنم که مردم خوششان بیاید ، پس فرق من با همکاران یا کسانی که پاپولیستی سخن می گویند چیست ؟ من هیچ گاه به خاطر شهرت وارد این شغل نشدم و چون توهین آمیز حرف نمی زنم اما بدون لفافه سخن می گویم از نظرات این چنینی نگرانی ندارم . همان طور که قبلا در بخش کامنت ها اشاره کردم ، در این دنیا هیچ چیزی آن قدر مقدس نیست که نشود در موردش صحبت و یا انتقاد کرد . فراموش هم نکنید که قبلا از این که فردی مذهبی باشیم ، ایرانی هستیم . چو ایران مباشد ، تن من مباد !

      - آیا شما آهنگ یا مولا را از روی اعتقاد خواندید ؟

      این آهنگ زمانی ضبط شد که پژوهش کم بود . همان طوری که هر هنرمند دیگری چند آهنگی داشته که شاید نباید ضبط می کرده ، اگر چه ملودی و تنظیم خوبی دارد ، شاید این هم یکی از همان آهنگ هایی ست که نمی بایستی ضبط می شد . چند سالی هست که هیچ رسانه ای اجازه پخش آن را ندارد و اگر رسانه ای آن را پخش می کند ، این عمل بدون اجازه و رضایت صورت گرفته است .

       - آیا می شود از عوامل سازنده ی آلبوم جدید بنویسید ؟

      کسی که مسئول نگارش و طراحی این مطلب بوده بیمار شده ولی به زودی این کار را تمام خواهد کرد . به زودی عوامل سازنده را هم در پشت جلد آلبوم جدید خواهید خواند .

      - آیا در آلبوم جدید از سازندگان داخل ایران هم استفاده شده ؟

      بله ، تعدادی آهنگ ، ترانه و تنظیم از داخل ایران است .

       - از موزیک ویدئوهای عروسک ، صدای بارون ، مادر و ... چه خبر ؟

      همان طوری که قبلا اشاره شد ، تهیه کننده و کارگردان این ویدئوها هنوز مراحل اداری و ضوابط پیشنهادی از سوی دفتر من را طی نکرده است . هر وقت این مراحل و ضوابط طی شد و یادداشت تفاهم امضا و ارسال گردید ، ساخت و ارائه ی این ویدئوها ادامه پیدا خواهند کرد .

 

 

فایل صوتی اجرای زنده ی ترانه ی زیبای " گمشده " همراه با تکنوازی گیتار

عاشقم اما دلم خالی است ، صورتم تصویر تنهایی است

تو نگاه سرد و خاموشم ، خیمه ی ابرای پوشالی است

من کیم ؟ این خسته ی تنها ، خالی از مهر خودم حتی

من به دنبال دل خویشم ، گمشده در سر ّاین دنیا ...

( این ترانه در فیس بوک ستار جهت آهنگسازی و تنظیم به اشتراک گذاشته شده است . علاقه مندان جهت اطلاعات بیشتر به فیس بوک ستار مراجعه نمایند . )

___ دریافت کنید ___

***

ترانه ی بسیار کمیاب و زیبای " هموطن " با صدای ستار !

توضیحات جناب نیسان شهیدی در مورد این ترانه : 

همان طور که می دانید ، این آهنگ با صدای آقای ابی موجود است ، با نام هموطن . پدر و مادرِ من ، در سفرِ اخیرشان به انگلستان ، بقیه ی نوارهای مرا از ایران برایم آوردند . من وقتی در ایران بودم ، این آهنگ را از رادیو بغداد که بر روی موج کوتاه پخش می شد ضبط کرده بودم . کیفیت ضبط آن به نسبت خوب است ولی عالی نیست . به امید این که بتوانم بقیه ی آهنگ های نایاب ستار را پیدا کنم .

دلم گرفته هموطن ، هوای موندن ندارم

نشسته غصه تو قلب من ، نوای خوندن ندارم

گذشت وقت جوونی ، سفر رفت مهربونی

شدم زندونی غم ، تو با من همزبونی

ز غربت خیلی خسته م ، تو دردمو می دونی ...

___ دریافت کنید ___

***

دو اجرای زنده ی زیبا و متفاوت از ستار

رفتم

( این ترانه چند سال پیش در کشور اسرائیل اجرا گشته است )

***

اجرای متفاوت دیگری از آواز صوفی نامه با صدای ستار . این آواز حدود بیست سال پیش ، در جریان کنسرتی در کشور اسرائیل اجرا و ضبط شده است .

معمولا ستار این آواز را به عنوان مقدمۀ آهنگ گل سنگ می خواند .

صوفی نامه

با سپاس بی نهایت از نیسان شهیدی عزیز بابت ارسال این اجراهای زیبا و کمیاب

 ***

مصاحبه ی جنجالی امید دانا با ستار در برنامه ی گفتگوی هفتگی

سخنان شجاعانه ی ستار در ارتباط با تاریخ ایران و دین اسلام
نظرات بی سابقه ی ستار در ارتباط با خوانندگانی مانند داریوش و ابی
برنامه ی گفتگوی هفتگی ، کاری از امید دانا و صمد آقایی

___ دریافت کنید ___

***

موزیک ویدئوهای استثنایی و کمیاب از ستار با کیفیت عالی

      چندی پیش در صفحه ای شخصی در یوتوب به تعدادی از موزیک ویدئوهای قدیمی ستار با کیفیت عالی برخوردم که تا کنون این ویدئوها با این کیفیت در دسترس نبود . من هم معطلی را جایز ندانسته و به سرعت همگی را شکار کردم ! متاسفانه بعد از یکی دو روز متوجه شدم که صاحب آن صفحه ی شخصی همه ی ویدئو ها را برداشته و در وبلاگ خود برای فروش گذاشته است ! با خود گفتم حیف این ویدئوهای زیبا که در اختیار عاشقان ستار عزیز قرار نگیرد ! بنابراین تمام آن ها را با کیفیت اصلی آماده کردم که همینک می توانید به راحتی دریافت نمایید . مشخصات هر یک از ویدئوها در تصویر مربوط به هر یک قید گشته و ضمنا تمامی اجراهای زنده ستار در این ویدئوها مربوط به کنسرت بزرگ سیمای ایران می باشد .

گلنار

خواب نما

روایت

سرسپرده

صید دل

شازده خانم

یوسف گمگشته

آب

صید دل


فیس بوک هواداران ستار را " Like " کنید

( نظرات ثبت شده در بخش کامنت ها ، لزوماً بیانگر نظرات و عقاید مدیریت و نویسندگان وبلاگ نمی باشد )

شروع وبلاگ .............................

$
0
0
درود

اگر چه وبلاگ حاضر سابقا مربوط به یکی از خوانندگان کشورمان است ، که نامش ستار است و اگر شما در گوگل سرچ این عبارت فاخر بلوغ ستاره را سرچ بفرمایین بقیه ماجرا را میفهمید .

حالا این که هر شخص محترم و محترمه به یکی از خوانندگان ...  دل میبندد و به عشق او مینویسد بد نیست از جمله خود بنده که به یک از خوانندگان ( به قول بعضی ها لس آنجلسی) علاقه وافری داشته و دارم چه توان کرد که کار دل است که هر چه از دل بر آید لاجرم بر دل نشیند.

میخواستیم وبلاگی راه بیندازیم و دلنوشته هایمان را درون آن بیاوریم که یادمان به این وبلاگ افتاد که آنرا سابقا ثبت کرده بودیم. فلذا دست به کار شده و قلم فرسایی کردیم و خواهیم کرد.

 

Viewing all 32 articles
Browse latest View live